Lunta ja pyryä

tiistai 5. maaliskuuta 2013

Hrrr.. Tänään oli kyllä niin kylmä ja tuulinen sää lautailla, että apua. Kolmisen tuntia met kuitenkin tuiskussa oltiin, ennen kun pakkasin kamppeet ja läksin salille. Tein hyvän olkapää-hauis-vatsa treenin ja pikaisesti laittauduin ja lähdin tapaamaan BFF-pariskuntaa :)

Kiinnostaako teitä muuten saliohjelmat tai yleensä, mitä teen salilla ja millä painoilla jne? Jos joskus kirjaisin niitä tänne naurettavaksi? :D Ja tietty jos joskus sais treenistäkin kuvia, eikä aina pukuhuoneen poseja..


Koko päivän odotin, että mennään syömään ehkä maailman parhaaseen ravintolaan, Myllyn Äijään. Ruokahan oli hyvää, niin kuin aina ja otettiinkin pitkän kaavan kautta koko ruokailu. Tietty höpötettiin ja vaihdettiin kuulumiset, vaikkei nyt pidempään keretty näkemään. No kohta asun nuiden höpsöjen luona vähän pidemmän aikaa, niin sillon keretään jo kyllästyä toisiimme ;)

Nyt kun muut ovat katsomassa Stand Up-esitystä, niin mulla on hyvää aikaa mennä nukkumaan ja ottaa aamulla taas ilo irti uudesta päivästä, nimittäin huominen menee mamman kanssa :)

2 kommenttia:

  1. Kiinnostaa kyllä salijutut!!! :D Laita vaan tulemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän arvasin tän sun kommentin.. :D

      Poista