Urheilupäivä

lauantai 9. maaliskuuta 2013

Tänään on ollut aktiivinen päivä! Heräsin kylläkin vähän myöhään ja pääsin Danan kanssa kävelylle vasta puoli yhden aikoihin. Sää oli ihana, mutta kylmä tuuli vihloi naamaa ja tuntu, että oksettaa.. Olisi pitänyt odottaa tunti aamupalan jälkeen, mutta jästinä oli pakko päästä kävelylle heti :D

No kävelin 40min reippaasti ja koiran kotia jätettyä menin sitten salille tunniski ja olo keveni kummasti! Ei tarvinnut juuri lämmitellä ja jalat-selkä treeni suju ihan mahtavasti! Jalkaprässissä vetäsin keveät 120 kiloa ja enemmänkin olisi mennyt, jos en olisi ollut yksin salilla! Mutta 120kg??? Olen pitkään pumpannut 80kg kohdalla, mutta selvästi hyvällä lämmitelyllä on väliä ja tästä hetkestä alkaen lämmittelen AINA sen väh.30min ennen jalkapäivää, saa paremman tuntuman ja painoissa saa nostaa reilusti!

Myöskin perus sumokyykky meni 18kg (aikasemmin 12kg) käsipainolla, lähentäjä ja loitontaja (joita teen tosi harvoin, mutta tällä salilla ei oli oikein vaihtoehtoja) niin niissäkin 60kg (45kg), jalkojen ojennuksessa 50kg (35kg) ja muutenki kaikissa nousi painot huimasti! Ja kaikilla tein sen max. 8 toistoa. Toisaalta eri salilla voi olla eri painot varsinkin koneissa, mutta ei ne nyt nuin paljoa ole heitellyt ennenkään, joten ihan selvästi pitää alkaa lämmittelemään paremmin ja kannattee kirjata painotulokset vihkoon ylös, kehityksen näkee siitä parhaiten :)

Aloin vasta innostumaan, tässä painoa vasta 85kg.

Vaikka mulla on ollut selkä kipeä ja joku lukko häätyy olla alaselässä, niin pitihän sitä pikkusen yläselkää rasittaa. Ja päivän ehdoton sana on VYÖ. En ole aikaisemmin tajunnut, kuinka se tulee tätä mun höttöselkää ja pitää luultavasti sijoittaa kunnolliseen vyöhön jostain rahasta. En tangolla tehnyt kovin isoilla painoilla (10kg päissä), ettei selkä mene täysin rikki. Maveakin kokeilin, eikä tuntunut onneksi pahalta! Mutta laitteissa taljaveto 50kg ja soutu myös 50kg, aikaisemmin on ollut kummassakin 10kg vähemmän. En nyt edes muista, mitä kaikkea tein, mutta hyvin suju :)

Nyt saitte kuvia salilta! Tosin vain muutaman, koska tosiaan treenu suju ja yksin kuvaaminen on tylsää. Toisaalta voisin huomista salikaveria vähän houkutella, että saisin kunnollisia kuvia käsipäivästä ;)

Ja muistakaahan kunnollinen venyttely pari tuntia treenin jälkeen, se sattuu, mutta on sen arvoista pidemmän päälle :)

2 kommenttia:

 1. Ihanat ilmeet nuissa venytyskuvissa, varsinki tuossa toiseks viimisessä :D Ootko Tervolassa? Näyttää nimittäin kuvissa ihan Tervolan salilta :D Hih jotenki innostuin tästä ja tuli semmonen fiilis että pakko päässä itekki salille joku päivä, ite kun treenaan aina vaan kotona ja nyt kun oon sitä jonku aikaa harrastanu ilman kunnon vehkeitä niin alkaa tuntuun jo joissaki liikkeissä siltä että tarvis saaha isompia painoja ja muutenki monipuolistettua treeniä :P Vaikka nyt onkin ollu treenaamisessa pitkä tauko, mutta jos ens kuussa vaikka kävis muutaman kerran kokeileen salilla :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SALIKAVERI ILMOTTAUTUU ;) Mulla ei ole mitään hajua oulun saleista ja mun on pakko päästä treenaamaan salille sielläki ollessa, joten jos kaveria kaipaat niin meikä voi lähteä mukaan :)

   Joo tervolassa juurikin. Ihanan hiljanen sali! :)

   Poista