Uudet huudit

maanantai 18. maaliskuuta 2013

Terkkuja täältä! Ensimmäinen päivä harjottelusta takana ja ihan mahtava fiilis jäi! Tosin saatoin vähän eksyä kaduilla ja harhailla tunnin ja yli 6km verran, mutta en sitten salille kehdannut mennä :D Tämä harjoittelu menee ihan varmasti tosi nopeasti, vaikka paljon olis tehtävää ja opparin kirjoittamista ja sen sellaista.. Hyi. Mutta en ressaa niistä tällä ekalla viikolla ja piste!

Tosiaan jätin suuren osan tavaroista pois ja nyt jo on hirveän orpo olo! Haluan mun vaatekaapin ja kaikki muutkin tavarat takas! Ehkä vielä jonain päivänä totun tähän niin kuin oikeasti. Ensviikolla? No kunhan pääsen viikonloppuna halaileen ja silittämään Danaa (ja rikua) niin sitten varmaan olokin helpottaa. Ai, mulla on vissiin koti-ikävä? KYLLÄ... :( Onneksi on Watsappi olemassa!


Käytiin Jennin kanssa sunnuntaina ensimmäisessä "pakko käydä tän reissun aikana" - paikassa, eli FIT WOKissa. Mun ateria koostu nuudeli (131kcal) härkä (117kcal) ananas (49kcal) cashewpähkinä (191 kcal) ja hapanilmeä kastiketta (99kcal). Juomaksi join Pepsi Maxia :) 

NAM MIKÄ HERKKUA, vaikka annos oli ravintolaan nähden "pieni", mutta se on varmasti ns. oikean kokoinen, eikä tule ahmittua liikoja. Suosittelen ja toivottavasti pääsen käymään tuolla vielä uudestaan jakson lopuksi. :)

No kyllä tämä olo tästä helppaa ja huomenna nappaan kamerankin tuolta laukun pohjalta mukaan! Oon  viime viikon ja tänki viikon merkannut kaikki ruuat ylös ja voin sanoa, että on tulossa mielenkiintoinen ruokapäiväkirja ensiviikolla julki :D Huhhuh! Mutta nyt paapaanaa!!

2 kommenttia: