Viha-rakkaus suhde

keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Ai että rakastan aurinkoa. Silloin on lämmin, ihana kävellä vaan ja etsiä vihdoin töiden jälkeen kuntosali! Jes, fiilis on korkealla!

Kunnes toteat parin tunnin etsinnän jälkeen väsyneenä ja nälkäisenä koko kaupungin jälleen ihan paskaksi paikaksi ja itkukiukku puhelun jälkeen käyt ostamassa kaupasta isoimman suklaalevyn ja suuntaat bussilla sohvalle makoilemaan. Salejahan on, mutta kuka h*levetti alkaa maksamaan KERTA maksusta KAKSIKYMMENTÄ EUROA? Tai sitten meet salin ovelle ja vastassa on rautahökkeli ja kolikkoautomaatti.. Joo en ole menossa edes kokeilemaan, että mihin mun tavarat katoaa treenin aikana. Asiaa ei helpottanut se, että kävin juuri hetki ennen tätä kaikkea ostamassa 50e hintaisen bussikortin.. Vattujen kevät.

Eilistä päivää ei pelastanut edes se, että tänään olisi vapaata.


Päätin kuitenkin unohtaa eilisen morkkiksen tänään aamulla ja pienen etsinnän jälkeen suuntasin eräälle hallille salin toivossa. Ja siellähän oli pikkuruinen kuntosali ja opiskelijana sain vielä alennustakin! Hinta oli KAKSI JA PUOLI EUROA? Pikkusen tuntu paremmalta ja aamulla yhdetoista aikaan pystyin taas hymyilemään! Sain hyvän olkapää-ojentaja treenin ja mieliala hyppäsi kuopasta kattoon! 

Tällä reissulla opittiin taas se, että treeni ei vaadi parasta kalustoa salilta, vaan toimivat laitteet ja oma mielikuvitus tekee hyvän treenin! Nyt on hyvällä mielin kiva lähteä katsomaan Oulun shoppailu mahdollisuuksia ja no, jos salikerroista säästää nuin paljon niin nyt on varaa vähän shoppailla, ken tietää ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti