Yves Rocher

perjantai 15. maaliskuuta 2013


Tein tällaisen pienen tilauksen jo kuukausi sitten, mutta pienen testaamisen jälkeen ajattelin esitellä nämä vasta nyt. Ensimmäiset putellit on Detox kiinteyttävä geeli ja geelin tehostaja. Eli suomeksi kiinteytystä ja kuorintaa iholle ja voin sanoa, että nuo tuoksuu ihan taivaallisen hyvälle ja iho kyllä on pehmonen käytön aikana. :) En nyt sanois, että olisin huomannut mitään kiinteytymistä, mutta iho kiittää ja kumartaa! Tykkään!

Huulikiilto on ihan parasta ikinä ihanalla sävyllä ja minikokoinen meikkilaatikko toimii mitä parhaiten korurasiana matkoilla!

Detox puhdistuskuuri juoma on kymmenen päivän "kevät siivous" keholle ja juoma on tosi hyvää ja autto hiihtolomalla pitämään pahimman turvotuksen poissa. Tosin mulla stressistä ja sun muista johtuen tämä juoma pahensi kyynerpään punajäkälää, joten mun pitää joskus kokeilla tuota uudestaan vaikka kesällä :)

Tuo viimeinen kapseli purnukka on mulla jäänyt testaamatta ja sen pitäisi auttaa kaventamaan vyötäröä 5cm... Tosin uskon sen enemmän auttavan vain aktiivisempaan ruuansulatukseen, joka ehkäisee turvotusta. Mutta en sano mitään ennen kokeilua, joka alkaa nyt maanantaina! :)

p.s Olen tänään itkenyt ja raivonnut tuskissani kämpillä pakkaamisen aikana ja loppujen lopuksi otin IHAN KAIKEN mukaan, mitä vaan uskalsin pakata! (eli viisi laukullista tavaraa..) Onneksi saan huomenna tehdä lopulliset pakkaukset ihan rauhassa, niin ei ihan hukkaan mene tämä reissu. Piru että mulla jännittäääää!!!!  Niin paljon kaikkea uutta tulee, että huhhuh! Onneksi huomenna pääsee purkamaan paineita salille ja palaillaan matkalaukku elämästä! :)

4 kommenttia:

 1. Pakko kysyä tosta esittelystä että meinaatko 8-ALKUISEN vaakanumeron kanssa etkä 8-LUKUISEN? :D Vai painatko 10000000kg?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä huomio, mutta varmaan jokainen tajuaa, mitä asialla oikeasti meinataan. En sitä nyt pysty muuttamaan, mutta pitääpä katsoa uusiksi sitten joskus kun muutoksia teen :D

   Poista
 2. en tiiä onko täällä ollu puhetta vai onko mulla menny vaan pahasti ohi, mutta miksi pakkaat? siis tiedän, että oot menossa viideksi viikoksi toiselle paikkakunnalle mutta siis mitä oot sinne menossa tekemään? :D jääny epäselväksi että miksi vaihdat paikkakuntaa ja mihin päin suomea? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ihan yksinkertaisuudessaan meen työharjotteluun Ouluun viieksi viikoksi ja enpä olen siitä hirveästi täällä huudellut niin varmaan kaikille vähän epäselvää muutenkin :D Hehe, ei mitään sen vakavampaa :)

   Poista