Zeppeliini ja Pannu

torstai 28. maaliskuuta 2013

Viha-rakkaus suhde päivästä selvittiin hyvin ja päivä jatkuikin eilen niinkin ihanissa merkeissä, kun shoppailun parissa! Tiskaamisen ja meikkaamisen jälkeen suunnattiin Tompan kanssa hakemaan Jenu ja sitten kiertelemään kauppoihin Zeppeliiniin. :)

Kieltämättä etsin valkoista paitaa ja shorteja, mutten löytänyt kumpaakaan. Olin ehdottomasti kieltänt itseltäni urheiluliikkeet, musta mistäs muualtakaan lösyin itseni, kun Stadiumista. Voitee vaan arvata, mitä tuli taas ostettua, vaikken tarvisi mitään! Kunhan illalla salille pääsen niin näette ostokset.. :D


Meidän pakko käydä -lista alkaa tyhjenemään, kun päätettiin mennä syömään ravintola Pannuun. Otin aluksi salaatin, pääruuaksi S-kokoisen pannupizzan kinkulla, sienillä ja persikalla. Persikkahan sopii mitä parhaiten pizzaan ja antaa ihanasti makeutta! Ja tietty jälkiruuaksi suklaakakkua minttupallolla. Nam, oli kyllä kalliin puoleista, mutta ei mennyt mun mieletä raha hukkaan :) Suosittelen Pannua, jos käy täällä Oulussa!

Tänään oli vika työpäivä ja nyt lomailemaan koti kottiin! Tai oikeastaan katsomaan laskut ja hakemaan keväiset vaattet esille! Lenkkeilykaudenkin avaus on ihan lähellä, ihanaa! :)

6 kommenttia:

 1. Pitäis kyllä päästä joskus Zeppeliiniin, oon käyny siellä vaan pari kertaa elämäni aikana ja viimeksi 2 tai 3 vuotta sitten, ennen sitä remonttia/laajennusta/mitä lie siellä sitten tehtiinkään :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullaki viime kerrasta se 2-3vuotta aikaa! Tosin tuolla on aikalailla just samat liikkeet ku roissa/torniossa niin eipä ollut kummoinen kokemus :)

   Poista
 2. Hui hassua nähdä kuvia täältä, tosiaan itse asun Kempeleessä ja Zeppeliinissä tulee käytyä monta kertaa viikossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah on varmasti ja sama fiilis on itellä, jos jollain on kuvia rollosta! :D Kempele on kyllä kiva paikka, meitsi tykkää :)

   Poista
 3. onko tuossa jälkiruokalautasella ketsuppia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JOO!! No ei ku kirsikka-vadelma kastiketta :)

   Poista