Aika KOO meno viikonloppuna

maanantai 15. huhtikuuta 2013

Se tunne, kun ystävällä on synttärit ja lähdetään katsomaan porukalla Kaija Koota. No se oli siihen asti hyvä, että päästiin jonoon. Ulkona sateessa jonotusta 45min, vaikka meillä oli jo liput, ihmisiä ihan liikaa niin pieneen tilaan. Saliin astuttua olo oli kuin saunassa! Huhhuh, ensimmäisen laulun aikana lähdin kauemmas istuskelemaan, juomaan vettä ja oottelemaan sitä loppuhuipennusta, koska tiesin vain hittilauluja. Ihanaa, että tytöt tykkäs, mutta Kaija ei ihan mun leppareihin yltänyt :) Ja tietty pitihän sitä tankata sitten ihan urakalla ja mennä subin kautta kotia..

Myös lauantaina koin aika huonoa oloa, en tosin krapulasta, vaan alkavasta flunssasta ja sunnuntaina nokka olikin jo ihan tukossa ja tänään olo on ollut mitä kamalin! Ja mulla olisi näyttöviikko menossa näin sopivasti ja perjantaina pääsenkin jo kotia, mutta miksi rakas sää ajattelit juuri nyt olla hirveän tuulinen ja sateinen!! Paistais edes aurinko niin olo kevenis. Panadol hot ja burana auttaa toivottavasti..


Sisko järkytti mut täysin lähettämällä mulle mun bikinikuvan vuodelta 2008. Mikä lauta! Tuolloin harrastin nyrkkeilyä ja pidin itseäni tosi isona. Edelleenkin ihmettelen nuoren tytön vääristynyttä minäkuvaa. 2012 olinkin vähän tukevammassa kunnossa, mutta entäs tulevana kesänä? Toivottavasti en kumpikaan nuista :D

Ja Bikini nettivalmennus alkoi tänään! Tosin itse alan siihen vasta ensiviikolla, kun pääsen taas mukaan omaan rytmiin ja elämään! Ihanaa :) Miltähän sitä näyttää tänä kesänä? Pitänee ottaa aloituskuvat sunnuntaina ja ihmetellä sitten 10 viikon kulttua :) Tai oikeastaan 11 viikon, mutta nyt vaan keskityn näyttöihin ja parantamaan itseäni, niin pääsen sitten täysillä mukaan treenihin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti