Vappuja vaan!

tiistai 30. huhtikuuta 2013

Mun vappu menee pikkusen eri tunnelmissa, jos vertaan kavereiden ja blogien meininkiä (tai sitä, ettei kukaan kirjoita mitään, koska eivät ole kotona..)

Tänään kävin pikasesti koulussa ja kävin sanomassa asunnon irti, eli olen kuukauden päästä koditon. Maksoin viimeisen vuokran ja pitäis alkaa pakkaamaan? Onneksi on aikaa ja kaksi viikkoa ennen muuttoa onkin aika tyhjää koulusta, niin sillon kerkeää hyvin miettiä nuita asioita enemmän!

Mun ruokahalu on kadonnut olemattomiin. En saa ruokaa alas ja mielessä pyörii ihan liikaa asioita yhtäaikaa, enkä saa loppujen lopuksi mitään aikaiseksi? Onko tämä stressiä? Burnout odottaa nurkan takana? Mutta onneksi flunssa alkaa olemaan siinä linjassa, että jumppasin tänään ekaa kertaa neljään viikkoon!! Seitsemän viikon epäsäännöllinen putki on nyt katkaistu ja nostelin painoja 15min ja sen jälkeen olin jo puhkipoikki lattialla ja piti käydä vessaa moikkaamassa.. No siihen se ilo loppui, pitää aloittaa pikkusen rauhallisemmin tämä liikkuminen ja syömättömyys ottaa verolle nyt lopulta. Nyt illasta olenkin kiltisti yrittänyt syödä kaiken, mitä ohjeissa sanotaan. Pudding, pelastat mun vappuhimot!

Pakko tankata vähän hiilareilla, ettei mene mahdottoman terveelliseksi tämä vappu! Siispä nuudelit liedelle, (hyi, muttei ole muutakaan ruokaa kaapissa...) lonkero kouraan (kyllä, puoleen vuoteen ei ole haluttanut juoda alkoholia yhtään ja nyt oikein odotan tuota ainokaista lonkeroa juotavaksi?!?) ja elokuvan kimppuun, pieni breikki arjesta tekee juuri nyt enemmän kuin hyvää!

Miten sitten huominen, kun muilla on ollut hauskaa ja mukavaa ja hirveen huono olo? Meikä painuu vihdoin ja viimein koiran kanssa aamu lenkille pitkästä aikaa! Ja istun loppuillan koneella kirjoitellen opparia valmiiksi!!! Onpas mukavaa, mutta niin se on. :/

Hauskaa vappua vaan kaikille!

2 kommenttia:

  1. Mihin muutat? Onko sulla tarkotus jatkaa opintoja vai mennä töihin?

    VastaaPoista
  2. En tiedä vielä! Meen sinne minne nokka osoittaa eli kohti tuntematonta! Ja töitä tässä olisi tarkoitus paiskia ennen uusia opintoja, joista niistäkään en tiiä vielä. Katotaan :D

    VastaaPoista