Viha-rakkaus suhteita!

torstai 2. toukokuuta 2013

Täällä 19 kaamean sivun keskeltä terve! No ei vais, olen aika hyvälle mallille saanut tuon opinnäytetyön ja vielä kun sais tekstiä enemmän kehiin niin se olis siinä! Tän postauksen jälkeen olis tarkoitus jatkaa, nyt sen kirjoittaminen on ihan mukavaa kun aihe on niin mukava, vaikka itse työn tekeminen on kamalaa. (aiheen siis fyysinen ja psyykkinen koulujaksaminen liikunnan, ravinnon ja levon kautta..) :)

Toinen toisaalta rakastettava, mutta toisaalta vihastuttava asia on uusi rakkaus autoon. Se on nimittäin meän ikioma röttänä! Se, että vihdoin on kulkuneuvo kulkea A:sta paikkaan B, mutta voi helekutti sen pitäminen on kallista! Itsehän en pääse tuosta nauttimaan muuton jälkeen juuri yhtään, eli plusmiinus nolla tilanne mulle, eli kelpaa! Rikun uusi rakkaus, toivottavasti en jää kakkoseksi. :D Ylemmässä kuvassa se kiiltääkin vahauksen jälkeen ja meän autossa ei hiekan heikkaa saa olla, muuten saan turpiin :D


Ja arvatkaa, kuka kävi tänään testaamassa Danan kanssa pidemmän lenkin? MINÄ! Nyt kun ruoka taas maistuu paremmin niin pääsen kuluttamaan itseä lenkille ja salille hyvällä energialla! Nyt saa loppua nuo valko-vihreät ristit ja heiaheiaan alkaa lisääntymään treenejä kuukauden tauon jälkeen! Voppiduu! Rapakunnosta ei ole kuin suunta ylös :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti