Energiaa purkissa

torstai 27. kesäkuuta 2013

Osa viikon ostoksista olisi tässä. Ai, ne on aika ruokapainotteisia :D Mulla oli soijalesitiini loppunut ja vihdoin sain haettua paketin ja mansikan makuista palkkaria kun sulkaa alkoi jo vähän kyllästyttämään.  

Meinasin seota kaikkien nuiden ihanien COCOVI-tuotteiden seassa, mutta sain hillittyä itseni ja pitää odottaa rikkaampia aikoja, että tyhjennän kaupan nuista :D Nyt ostin vaan smoothie mix -superfood jauhetta, joka maistui vielä vähän vieraalle, mutta varmasti siihen makuun tottuu oikeiden marjojen kanssa. Iltapala oli oikein makoisaa, vaikka näyttää kaikelta muuta.. :)

On se kumma, kuinka ihminen voi päivässä saada niin hirveän flunssan. Nenää särkee ja kurkku huutaa halleluujaa. Ja kaikki tämä tuli päivässä. Onko syynä eilinen ikkunanpesu vai kotona ollut hammasharja, ken tietää, mutta just nyt en kehtais sairastella yhtään. Mulla nämä flunssat tahtoo kestää sen kuukauden... 

Ulkona on 26 astetta lämmintä ja mulla on villapaita+collarit+villasukka yhdistelmä päällä. Ja viikonloppuna pitäis jaksaa muuttaa.. Huoh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti