Nyt loppu hiljaisuus!

sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Tervehdys! Onpas täällä blogissa ollut vaihteleva meininki, mutta nyt se on loppu. Eiliset juhlat meni mitä parhaiten ja oli ihana nähdä ihmisiä! Koko viikko on niiden järjestämiseen mennyt, vaikken ketään itse sinne kutsunut :D No piti vahtia kakun leipojan poikaa ja käydä samalla salillakin virkistäytymässä. Ja no, onhan tässä uusi kotikin löytynyt ja muuttoa odotellessa! Heinäkuussa alkaakin taas sisustusjuttuja tulemaan..

Vieraita oli niin karvattomia ihmisiä, kuin karvaisia koiria, sääskiäkin oli ihan kiitettävästi ja kiitos niille kun söivät mun jalat ihan kamalan näköisiksi :D Ai miten niin allerginen sääskille?


Oli ihana nähdä kaikkia tyyppejä ja tuleva "naapuri" BFF-jenu kävi kans moikkaamassa! Sisko ja samalla tuleva kämppis (alinkuva) oli aamusta yöhön saakka seurassa, vaikka me Rikun kanssa luovutettiin jo yhden aikoihin :D

Mulla on parisen viikkoa aikaa olla ja tehdä itsekseen asioita ja sitten sen jälkeen koittaakin mamman odotettu selkäleikkaus. Heinäkuu menee aika aikatauluttamiseksi ja kodinhoitaja musta taitaa tulla. Tärkeintä tässä on nyt saada äidin selkä kuntoon ja takaisin jaloilleen :) Toisaalta eihän mulla ole tässä mitään muuta kuin aikaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti