Saletisti autosta salille

keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Olen tässä juuri herännyt eiliseltä TOR-YT-TOR-OU-TER-TOR ajelulta ja voin sanoa, että jalat huutaa halleluujaa tuosta istumisesta. Yhteensä siis 461km istuin eilen autossa. Syy tälle ajamiselle selviää myöhemmin, kunhan saan kuvat koneelle :)

Tein tänään sitten suuren lupauksen, etten enään aja autolla tänä kesänä. Ihan oikeasti olen tässä alle kuukaudessa vaan istunut ja ollut ja äääää en tykkää autoista. Varsinki täällä kotipuolessa pyörällä pääsee joka paikkaan ja nyt alkaakin kohta haaste saada koira ja pyörä yhdessä mökille= kumpikaan ei tykkää toisistaan ja välttelevät kuin miinus magneetit toisiaan. Haastetta siis löytyy :D

Myöskin mun yhden harrastuksen aloittamisesta  tulee aikalailla kohta vuosi ja sen "kunniaksi" vähän muistutusta itselle, mistä mun tulisi olla ylpeä ja muistuttaa, miksi aloitin koko uurastuksen. Kuntosali, tykkään susta edelleen!

KUVA ALLA: helmikuu 2012 ja toukokuu 2013.                       KUVA YLLÄ: Kesäkuu 2012 ja kesäkuu 2013. Sama tila ja paikka.
 
Muutosta on, mutta ei se tähän lopu vaan jatkuu entistä tiukempana :) Puolessatoista vuodessa -19kiloa. Elämä on tässä vuoden aikana ollu hurjaa vuoristorataa, mutta pikkuhiljaa alkaa kaikki näyttämään valoisalta, niin ulkoisesti kuin sisäisestikin.

Bikini challenge sujuu ihan mukavasti taas viimeviikon stressin jälkeen, tässä on kevyemmin syöty muutama päivä ja en edes osaa enään sanoa, millä viikolla menen, mutta samapa tuo, jatkan tätä koko kesän ja syksyllä uudet kujeet :)

Tavoitteena on saada nyt painoa ja rasvaprosenttia alas, aloittaa juoksun harrastus uudestaan, että pääsen juoksemaan elokuussa Ouluun likkojen lenkin 8,5km ja syyskuussa ruska maratoonille naisten 10km. Ruskan jälkeen alkaakin sitten armoton lihaksen kasvattaminen ja muskelin metsästys! :) Nyt jo odotan hirmusesti BC:n loppua ja massakauden aloittamista, mutta pitää malttaa vielä odottaa ja lähteä sinne pyöräileen nyt! Jos ensi kesänä olis vatsakin rantaleijona kunnossa! :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti