Viikko sitten jussiin!

sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Jo on kesäloma. Eihän tässä työttömänä kerkeä kirjoittaa mitään, kun on niin paljon tekemistä! Alan kohta ymmärtämään vanhoja mummoja, joilla on eläkepäivinä kalenteri omalle tekemiselle :D

Ei mutta ihan totta, tässä alkaa olemaan niin jännät, uudet kuviot meneillään, ettei kohta itsekkään pysy perässä. Olen maalaillut mökillä kattoa ja käynyt salilla, mutta muu aika on mennyt tavaroiden lajitteluun, siskon asunnon täys tyhjennykseen ja siivoamiseen, lisää siivoamiseen ja olihan tässä juhannuskin välissä! Meillä on nyt mökillä pikkusen täyttä kun kaikki lapset asuu jälleen kotona väliaikaisesti! Huhhuh.


Juhlathan onnistuu silloin parhaiten, kun kuvia ei löydy kamerasta yhtään. Juhannuksena sitten otettiinkin ilo irti, koska seuraavasta vapaa päivästä ei ole tietoakaan. Perjantaina oli porukkaa, kiva aurinkoinen sää ja lauantai aamu aloitettiin isolla lasilla vettä ja herneitä syömällä! Lauantaina mulla itsellä oli jo niin väsymys ja sää oli liian sateinen, että lähdin jo kymmeneltä illalla kotia ja yöllä sitten autolla kuljetin porukkaa, mutta kelpas mulle :)

Tänään ollaan nukuttu univelkoja pois ja juhlittu siskon ja veljen synttäreitä. Sopivasti huomenna alkaakin taas vaihteeksi vuoden (tai pidempään) karkki- ja herkkulakko, koska kaipaan sitä viimevuoden tunnetta elää ilman karkkia! Myöskin ensiviikko on hirmusen erilaista aikaa, koska keskiviikon jälkeen "joudun" perheen pääksi ruuan ja muiden juoksevien asioiden suhteen. "Tuo ruokaa, käytä vessassa, mene kauppaan, maksa laskut..." Äidillä on selkäleikkaus ja ennen sitä pitäisi saada kaikki asiat hoidettua niin mökillä, kuin kotona ja sitten viikonloppuna olisi muutto Ouluun.. Tulihan se sieltä julki tännekkin, mutten halua vieläkään asiaa myöntää kelleen, vihaan Oulua, eikä mun tarvi onneksi mennä sinne lopullisesti vastaku työt alkaa.. :D

Mutta eipä siinä, runosuoni sykkii taas, asiaa on paljon ja kuvia myös! Uuden kameran hankinta on tässä ollut mielessä jo jonkin aikaa, joku Olympus PEN olis kyllä mun käteen niin paljon näppärämpi arkena, verrattuna tuohon kilon Nikonin runkoon, jota ei jaksa kuljettaa mukana. Nyt alennuksia seuraamaan, jos tärppäis! :)

7 kommenttia:

 1. HÖH etkö oo viikonloppuna Teksasissa? :( Ja etkä vihhaa Oulua ko mie oon sielä hih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perjantaina olen! :) Soitellaampas lähemmin ja kyllä mie alan siitä tykkään jos kohtelet mua kiltisti :D

   Poista
  2. Ainahan mie oon kiltti. 3) Juu puhelinlinjat laulaa!

   Poista
 2. Inhokkikaupunki on mullaki syksyllä eessä: Helsinki. Hyi en taho. Onneksi siihenki varmaan tottuu ja mie luulen, että Oulu osottautuu sinusta loppujen lopuksi ihan kivaksi :)Tsemppiä muuttopuuhiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, mie taas haaveilen Helsinkiin muutosta! Ja joskus sinne hetkellisesti muutankin :) tsemppiä uuteen kaupunkiin. Oulussa on paljon tuttuja ja lähellä niin enköhän mie ala tykkään ja onhan helsingissäkin ne omat puolensa, pääseehän sieltä tarvittaessa pois :)

   Poista