Ennen ja jälkeen remontin, osa 1/2

maanantai 1. heinäkuuta 2013

Nyt päästään kuviin, kun aloin seuraamaan anoppilassa ollutta remonttia. Pieniä etenemis- ja  välikuvia annoin, mutta nyt nähdään lopputulos :)

Harmi, etten muistanut/ottanut alkuperäisestä lähtö kohdasta kuvia, mutta onneksi anoppi oli muutaman napannut minun puolesta, kiitos hänelle siis kuvista. Muutama kuva löytyi blogin historiasta :) Joskus vapun aikoihin tilanne oli se, että olohuone ja keittiö olivat eri tilana ja eteisen jatkeeksi tuli vielä pieni käytävä. Nämä kolme tilaa yhdistettiin ja loppuhiomista vaille täällä on kaikki valmiina.

Asunnosta purettiin keskeltä tiiliseinä pois, hiottiin vanhat lattiat, vaihdettiin katto valkeaksi ja tasoitettiin muut tiiliseinät tasaisiksi. Suurin osa kalusteista vaihdettiin/ tehtiin uutta ja muutos on ihan mieletön. Ainoa alkuperäinen seinä on "eteis-olohuoneessa" oleva beessi tapetti.

Koska remontti oli niin suuri, jaan tämän nyt kahteen osaan: Olohuone ja välitila, toisessa osassa keittiö, vaikka kaikki ovatkin samaa tilaa :) Meidän makuhuoneesta tulee myös kuvat myöhemmin :)

Antaa kuvien puhua puolesta:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti