Keventäjän lasagne -ohje

23.7.13


Kokki kolomonen Laura täällä hei! Liikkumattomana päätin sitten tehä ihan kunnon ruokaa. Harvemmin jaksan kokata näin isosti. (Ok, olen maailman surkein kokki, niin en edes kehtaa jakaa mun muita pöperöitä teille.. :D) Mutta nyt tein semmosta ruokaa, että tämä on todella helppo, koko perheelle syötäväksi, vaikka ite söis kevyemmin :) Lasagne ilman sitä kaamean paksua juusto-rasva litkua. :D

KEVENTÄJÄN LASAGNE 
(n.4 henkilöä)


1. Ruskista jauheliha ja lisää sipulit mukaan pilkottuna. Lisää tomattimurska ja mausteet.
2. Tee munamaito-seos valmiiksi.
3. Lado vuokaan kerroksittain jauhelihaseos, laita päälle raejuustoa ja lasagnelevyjä. Kerroksia tulee 2-3.
4. Kaada päälle munamaitoseos! Ripottele pinnalle juustoraaste.
5. Paista 200 asteisessa uunissa n. 50min. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua ja tarjoa raikkaan salaatin kanssa. :)

You Might Also Like

2 Kommenttia

Bloggerin lukijat

FACEBOOK