Luvassa pakkolepoa

lauantai 20. heinäkuuta 2013

Flunssan jälkeinen aika on mennyt ahkerasti liikkuen, mutta auta armias tänään heräsin tosi tosi TOSI huonovintoisena ja päivystyksen ja labran kautta apteekkiin ja sohvalle makaamaan. Jäi muuten aamulenkki tekemättä ja armoton vatutus ollu koko päivän. Se olis 5 päivää "saikkua" tiedossa, eli liikkumattomuutta. Aionkin pyhittää sen venyttelylle, hieronnalle ja pakkolepäämiselle! :)

Ja voi että oon nyt ihastunut värikkäisiin treenihousuihin!


Siniset pöksyt ovat uudet ja Ginatricosta 29e. Alemmat nappasin siskon kaapista ja korjauksen jälkeen sain ne käyttöön. Taitavat olla H&M. Näillä ei kyllä kyykätä, mutta käsipäivänä ja kävelyllä ne on oikein kivat! 

Nyt omistan neljät salihousut (yhdet luovutin eteenpäin, loput mustia) ja kunhan saan palkkaa, niin tilaan vielä muutamat lisää, niin alkaa olemaan housukokoelma täynnä. Olen koko viimevuoden sinnitelly ensin yhdillä housuilla ja sitten kahdilla, joten on luksusta omistaa muutamat housut kaapissa enemmän! Eihän sitä housuilla liikuta juu ei, mutta mielummin liikun mukavasti, kuin vältellen peiliä.

Mulla on alkanut leviämään tuo värillinen osuus myös vaatekaappiin. Tänäänki kävin päivystyksessä keltainen  huppari päällä ja nyt istun sähkön sinisessä paidassa. Ennen kuljin VAIN mustassa, mutta nyt huomaan pukevani aina jotain värikästä asuun :) Ainoa miinus tässä värikkyydessä on pyykinpesu, ennen oli helppo nakata kaikki mustat yhtäaikaa pesuun.. :D

Alla muutama uusi lemppari mekko, tykkään nykyisin tummansinisestä todella paljon ja musta mekko on ihannan tuntoinen päällä. Sinisen omistan myös valkoisena, se pääsee huomenna päälle :)

Mekot H&M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti