Salilta kotiin ja takas

sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Nyt on eletty taas vähän hiljaista eloa, mutta sosiaalinen elämä kukkii. Salikaveri Jenni sai mut tänään lähtemään salille ja hyvä treeni olikin :) Flunssasta ei ole enään tietoakaan!

Olen tässä hiljaisuudessa käynyt myös viemässä tavaraa uuteen kotiin ja olin siellä ensimmäisen yön. Mun huone on yhtä pahvilaatikkoa, tosin ne on siskon tavaroita, mutta eiköhän se järjestykseen saada. Seuraava loma tosiaan on vasta yli kahden viikon päästä, koska nyt alan kotihoitajaksi sauraavaksi neljäksi viikoksi, kun äiti vihdoin (toivottavasti!) leikataan tiistaina! Hyvällä lykyllä kerkeän tekemään muutakin, kuin kokkaamaan ruokaa ja siivoamaan. Tarkoituksena on saada äiti kuntoon, mutta salille ja aamulenkeille on merkitty oma merkintä kalenteriin, ne on pakko toteuttaa joka tapauksessa.

Täällä siis fiilis ei ole mikään maailman paras, neljä viikkoa tulee olemaan raskasta aikaa, mutta siitä selvitään. Tänään käytiin yhteisellä lounaalla kera kana-vuohenjuusto salaatin ja alkuviikko menee kodin siivouksessa, että päästään puhtaaseen kotiin.

2 kommenttia: