Shokki peilissä

tiistai 16. heinäkuuta 2013
Olen aina ajatellut, kuinka mieli ja peili eivät sovi yhteen ja näin kävi viikonloppuna, kun ajattelin olevani iso. En todellakaan ole! Nämä kuvakollaasit auttoi mua ymmärtämään, että aivojen olisi aika alkaa käsittelemään peilikuvaa toisin. Hitto, miehän alan näytän jo ihan hyvältä!

Kuvien painossa on eroa n.10 kiloa, senttejä sitäkin enemmän, lihasta on tullu tilalle ja olen aikankin 110% enemmän tyytyväinen itseeni. Yksi iso päätös, monen monta kulutettua tuntia salilla. Oon nykyisin aika tyytyväinen muutenkin siihen, että jaksan hoitaa äitiä ja silti syyä hyvin, säännöllisesti ja treenata ahkerasti :) Hetkittäin lähempänä tavoitetta!


Harmittaa vaan, että ympärillä olevilla ihmisillä on huono itsetunto itsestään. Oon hirmu tyytyväinen siihen, että jaksan nykyään paljon ja en enään jaksa edes miettiä, miten voisin näyttää paremmalta. Tässä tajusin kuvia katellessa, että murehtimalla ei muutosta tapahdu, vaan tekemällä hyviä päätöksiä.  Oli se sitten auton vaihtaminen pyörään tai jättää sen pullan pois kahvilla niin pienelläkin muutoksella on vaikutusta! Kuitenkaan se muutos ei näy heti, vaan vuosien päästä. Tosin karkin vaihtaminen jäätelöön ei kuulu samaan kategoriaan ;)

Se, ettei koe liiallista stressiä omasta syömisestä tai muutenkaan elämästä auttaa ihan pirun paljon. Mulla on ollut tosi hyvä olo, vaikken ohjeiden mukaan olekkaan syönyt. Kuitenkin sitä huomaa yhtäkkiä syöneensä "oikean" välipalan huomaamatta, mutta ehkä se alkaa olemaan jo elämäntapaa, jota tässä haetaan :) 

Kun mieli jaksaa, kroppakin voi hyvin! On tärkeä tasapainottaa ruoka, liikunta ja LEPO. Mulla meinaa unohtua lepo, mutta se tarkoittaa myös liiallisen stressin vähentämistä minimiin. Nykyisin en koe morkkista siitä, että söisin palan pullaa! Jos muu ruokailu on ok, niin pulla sillon tällöin on ihan sallittavissa. :) Kohtuus kaikessa, laitasmalli on hyvä esimerkki kaikille. En jaksa edes alkaa murhetimaan tommosia, kun on isompiakin murheita olemassa kuin ulkonäkö.

Toivottavasti näistä kuvista on jollekkin motivaatiota antamaan, edes vähän! Jokainen pystyy ja onnistuu, kunhan realistinen motivaatio on kohdallaan :) Älkää olko liian ankaria itsellenne, koska aika on valttia tässä jutussa. Ja jos siihen uskoo tarpeeksi niin siihen voi päästä. En olisi tuolloin ekassa kuvassa edes kuvitellut pääseväni tähän mielentilaan olemalla tyytyväinen itseeni, mutta tässä sitä vaan ollaan. :) 

Huomenna ajattelin olla vähän pinnallisempi ostosten kera, muutoskuvat saa nyt väistyä pidemmäksi hetkeksi sivuun :)

4 kommenttia: