Viime viikosta tähän päivään

perjantai 19. heinäkuuta 2013

Ohho.. En ole päässyt (lue: kerennyt!) käymään koneella kolmeen päivään!! Mitä ihmettä? Nyt mulla on aikaa ihan istahtaa, koska pesen pyykkiä (lue: vahdin haisevaa pyykkikonetta, kuudes satsi menossa!) ja odottelen vaan, että pääsisin lähtemään anoppilaan! Tässä kohta kaksi viikkoa olen kotia ja äitiä hoitanu ja tämä käy kyllä kokopäivähoidosta ja yöllä ainoastaan pääsee lepäämään. 

Lisäsin samaan syssyyn mun ja Jennin "lähetään yhelle" -reissusta. Extempore reissut on kyllä kaikista parhaita, liian suunnitellut ja odotetut reissut menee yleensä jollain tavalla pieleen. Nyt ei tunnelmaa voinu pilata mikään ja seura oli mitä parasta :)

En muuten suosittele Ginatricon kynsitarroja kelleen. Ensinnä ne on epämitotettu todella suurille ja erittäin pienille kynsille, eli mulle ei ollut sopivia. Piti sitten alkaa soveltamaan ja leikkaamaan, loppujen lopuksi sain ne ihan ok. Ja suihkun jälkeen mulla ei vasemmassa kädessä ole kolmea tarraa enään olemassa.. Suosin siis kynsilakkaa tästä hetkestä alkaen :D

Mullon hirveästi kuvattavia vaatteita ja kaikkia ideoita, mutta kyllä ne kerkeää :) Täällä Torniossa juhlitaan Twincity-festareita, mutta ite lähden lepäämään ja syömään muiden tekemää ruokaa, en koske pyykkeihin tai imuriin vastaku sunnuntaina :D ! Ja syön omatekemää jädeä! :)

5 kommenttia:

 1. Puspus<3 Söppänä tuo yks kuva "oota otan yhen meän jaloista hihhi". :D

  VastaaPoista
 2. Näyttääpä hyviltä nuo jäätelöt! Mitä niissä on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan vaan blenderissä sejitettu tuoreita mansikoita, maitorahkaa,banaania ja hippusellinen mehukeittoa ja steviaa :)

   Poista