Fitnesstukun tilaus

maanantai 5. elokuuta 2013

Tein jokunen aika sitten synttärilahja tilauksen Fitnesstukkuun ja vihdoin sain haettua paketin kotiin. Kuten arvata saattaa, urheilupainotteinenhan se on!

Salivyö, rannetuet ja kahdet maailman parhaimmat salihousut! Olen näitä maastokuviollisia katellut jo niin pitkään, etten voinut enään vastustaa kiusausta! Myös jotku neutraalimmat housut oli tarpeen, vaikka toiset pitikin palauttaa, mutten voi! Tuntuu, ettei olisi housuja edes jalassa.. :D Pelkästään tilaajalahjana sain kaksi sheikkeriä, vesipullon, sinkki-tapletteja ja proteiinipatukan! Tuo pieni sheikkeri on enemmän kuin tarpeen, koska se mahtuu mun 6-pack bagiin koonsa puolesta!

Vaikka en haluais olla välineurheilija, niin piruvie uudet jutut tekee ihmisen onnelliseksi ja tuo motivaatiota lisää treenaamiseen! :)

EDIT// Alusvaateostoksille sitä joutuu, nuo housut on sen verran ohkaset, että värikkäät alusvaatteet paistaa läpi :DDDD Parempi huomata nyt kuin monen kuukauden nolotuksen jälkeen!

6 kommenttia:

 1. ihania nuo better bodiesin pökät! <3 On vaan niin hintavia etten ainakaan ite oo vielä uskaltanu tilata..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hintaa kyllä olikin yli budjetin, mutta ei tuota laatua voi edes verrata muihin housuihin! :)

   Poista
 2. Ihanat kyllä! Kävin ite kans tänään shoppailemassa uuet runnari-/salihousut ja haluaisin pitää niitä jalassa kokoajan! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii! Shoppailu on kivaa, varsinki urheiluvaatteiden! :)

   Poista
 3. Nuo maastokuvioiset... <3_<3 Aah mieki tahon!

  VastaaPoista