Ihan naked truth meininki

lauantai 17. elokuuta 2013

Onneksi mulla on sisko. Sillä oli hyvä suoristusrauta ja vihdoin sain hiukset suoriksi! Yleensä ne jää vähän kiharalle, mutta ei enään! Kauhistelin kuvia katsellessa myös nuita kammoksuttavia silmänalusia. Ihan jäätävää, kuinka ne edes on nuin tummat! Vaikka olen nukkunut kiitettävää 6-8h yö unia, niin eikö se ole riittävästi vai mikä tässä nyt mättää ja pahasti? Meikittä oleminen on mulle ihan luonnollista, mutta en kuvitellut tilannetta ihan huin pahaksi. Ehkäpä bb-voide pääsee parhaaksi kaveriksi...

Myös tämän päivän kehonrakennus/fitness SM-karsinnat jäivät väliin ja nyt alkoi vähän jopa harmittamaan asia. Toisaalta 30e lippu oli hitusen ehkä kallis, mutta jos ja kun kaverit alkaa kisaamaan, niin silloin viimeistään on pakko alkaa kisoissa laukkomaan ;)

Tänään muuten ollaan nautittu sateesta, Pannun pizzasta, elokuvasta irtokarkkien kanssa (21 tapaa pilata avioliitto) ja ankoista. Mässäilyä, mutta ihan kohtuuden rajoissa, koska arvatkaapas mitä historiallista teen huomenna? Pääsen vihdoin salille! En varmaan saa edes unta kun mietin, mitä treenaisin! :) 

Eiköhän nyt ala hioutumaan tuo rytmikin kohdalleen, että saatais taas tulosta aikaan ja mielialaa kohotettua! Aloitan sen kunniaksi nyt jo silmänalusten karkoittamisen ja lähden nukkumaan, onpas mulla jännä lauantai. Mukavaa launtain jatkoa kaikille! :)

4 kommenttia:

 1. Eikä, meiänki piti kattoa tänään tuo leffa muttei löyetty sitä mistään. :( Oliko hyvä? Etkä sie mittään salia tartte ko huomenna roudataan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli se ihan hyvä, kannattee kattoa :) ja ei se kirvaa hyvää treeniä salilla ;)

   Poista
 2. Tummat silmänaluset voi johtua ihan puhtaasti ihon rakenteesta, eikä sillon auta uni eikä tarpeellinen veden juonti. Valitettava tosiasia :D mulla on kans niin tummat silmänaluset että ei mittää järkiä, ollu jo ihan muksusta asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ihminen nukkuu 2-4h yössä niin uskoisin muutosta tulevan myös unen lisäämisestä. Vettä olen myös lisännyt 3L päivään, joten sekin varmaan alkaa vaikuttamaan. No katsotaan, miten pidempi aika vaikuttais :)

   Poista