Junalla ja bussilla matka käy

perjantai 9. elokuuta 2013

Munakkaalla sitä jaksaa matkustaa.. Toisin sanoen odottaa junaa, joka on 45min myöhässä! Olin myöskin aika väsynyt ekasta työpäivästä ja odotan innolla maanantaita, kun päästään oikeasti töihin! Nyt sain kokea virkistystä ravitsemusluennon parissa ja 45min improvisaatiota "vedetään hatusta" -tyylisesti :)

Ravitsemusluento oli kyllä mielenkiintoinen, juurikin yksinkertaisia asioita käytiin läpi, mutta pikkusen se sai motivaation nousemaan, että pakkohan tässä on alkaa lopettelemaan kesän offia ja alkaa näkemään vaivaa tuon ruuan eteen! Ei ihan haluttais syödä töissä mitä sattuu ja uni pitäisi myös saada kohdalleen..!


Kun eilen mentiin junalla niin tänään tultiin bussilla! Mulla oli matkalla kaveri, nimittäin kävin hakemassa Danan kaupunkiin! Ongelmaksi on kesän aikana muodostunut melkeempä jatkuva haukkuminen niin TV:n eläimille (koirathan ei muka telkkaria näe, en usko!!) kuin ääntely ulkoa tuleville äänille. Omakotitalossa ja maalla asiahan on ihan se ja sama, mutta kaupungissa se ei tulisi kuuloonkaan! 

Niinpä piti tehdä iso lovi lompakkoon ja ostaa sitruunapanta. Olen aina ollut sitä vastaan ja vältellyt tätä hetkeä viimeiseen asti. Vielä ei ole kuin paineilmaa, itse sitruunan tuoksu sai vielä jäädä hyllylle. Nyt on siis tarkoituksena pitää mahdollisimman paljon auki ikkunoita ja parvekkeen ovea, että Dana tottuu tuohon vilkkaaseen liikenteeseen. Toiseksi katson niitä saamerin eläin ohjelmia vihdoinki! Kolmanneksi en reakoi koiran ääntelyyn millään tavalla. Sen pitää oppia itse ilman komentelua, ettei haukkumisella saa huomiota. Kärsivällisyyttä Laura, kärsivällisyyttä. 

Täällä se on haukahdellut jo muutaman kerran illan ainaka, mutta aina säikähtänyt ja hiljentynyt. Osasi se jopa rentoutua ja nyt nukkuu tyytyväisenä sohvalla. Eikä panta haittaa sen leikkimistä ollenkaan ja yritti se tv:lle alkaa haukkumaan, mutta se oli sellaista pientä ähkimistä vaan, joka ei kyllä häiritse ketään. Eiköhän tää tästä ala ja toivottavasti saadaan panta nopsaan pois arkisesta käytöstä! 

Aamulla met lähemmä pitkälle lenkille ja sitten katsomaan Signmarkkia! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti