Kämppiskoti: Olohuone

torstai 22. elokuuta 2013

Siskon sisutsuksen jälki näkyy tässä asunnossa aika hyvin, vaaleaa liitettyvä vahvoilla kontrasteilla, hempeää, kasveja ja romantiikkaa. Oon ite tuonu oikeastaan vaan Danan lelut ja keskeneräisyyden, tavaraa kun puuttuu täältä vielä vähän. Varmaan tuttuja esineitä löytyy myös Rovaniemen vanhasta kodista, esimerkiski tietokonepöytä, maailmankartta- taulu, kattolamppu ja pieni sohvatuoli. :)

Hiljaa hyvä tulee, tapellaan "yhden hengen divaanista" ja tunnetaan jo sana KOTI täällä aika hyvin :) Kyllä yksiön ja kaksion jälkeen kolmio on kotoinen ja siskon kanssa eläminen on aika helppoa. Ainakin toistaiseksi.. :)) Asunnossa on vain 59 neliötä, mutta kahdelle ja koiralle täällä on tilaa ihan riittävästi :)

2 kommenttia:

  1. Kivan näkönen, oikein kodikas fiilis välittyy kuvista :) Mutta vain 59 neliöä? :O Just eilen sanoin hellulle että aletaan ettiin meän kaksion tilalle pientä kolmiota, ja tuohan ois just sopivan kokonen :D Meiän asunnosa on 63 neliötä mutta pohjaratkasu on sen verran... no, huonosti ratkastu että täälä ne neliöt menee vaan hukkaan (kun esim olkkarissa on 3 oviaukkoa + parvekkeen ovi ja makuuhuone on pöljän mallinen... Oikeastaan koko asunto on pöljän mallinen).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on niin ihana löytö, tilaihme ja pohjaratkasu on täydellinen :) kannattee seurata kun loputkin kämpästä esittelen ;)

      Poista