Pacific Rim - suosittelu

lauantai 10. elokuuta 2013

"Kun suuri määrä hirvittäviä Kaijuna tunnettuja olentoja nousee merestä, alkaa sota, joka tulee vaatimaan miljoonien ihmisten hengen. Taisteluun jättimäisiä Kaijuja vastaan kehitetään erikoisvalmisteinen ase: massiiviset Jaegers-robotit, joita ohjaa kaksi toisiinsa neuroverkoin kytkettyä ihmistä. 

Mutta jopa nämä tuntuvat tehottomilta häikäilemättömiä Kaijuja vastaan. Tappion häämöttäessä entinen pilotti ja kokematon harjoittelija ryhtyvät ohjaamaan legendaarista, mutta ilmeisen käyttökelvotonta vanhaa Jaegeria. Yhdessä heistä tulee ihmiskunnan viimeinen toivo.."


Kun elokuva maailmassa ollut "zombi ja vampyyri" -villitys on mennyt ohi, on hyvä aloittaa uusi ajanjakso maailmanlopun elokuville. Näinhän ne kaikki nykyajan elokuvat tahtoo mennä. Yllätyksettömän sama kaava, eikä mitään uutta. On ongelma ja siihen pitää löytää sankari, joka ratkaisee sen tietenkin onnellisen lopun kanssa.

Mutta jos pidät toiminnasta elokuvan alusta loppuun saakka, elokuvan näyttävistä efekteistä, lumoavasta äänimaailmasta ja basson jykisevästä soundista, mutta ennen kaikkia: jos tykkäsit Transformersista, niin Pacific Rim on pakko nähdä! Jos olisin nähnyt elokuvan IMAX 3D versiona, olisin varmaan vieläkin istumassa penkillä järkyttyneenä sen mahtavuudesta. 

Viimeisin oikeasti hyvä elokuva on ollut Batman the dark knight rises (2012), joten jo oli aika saada elokuvasta jotain suurta nautintoa! Itse olen aikalailla toiminnallisten elokuvien suuri kuluttaja, joten poikaystävät nappaa nyt sen tyttösen kainaloonsa ja lähtee elokuviin kokemaan huikean elämyksen! Tai tyttö tytön ja poika pojan.. Nykypäivänä kun se on ihan sama :D

Pitänee vaan huomauttaa, että miksi elokuvista pitää tehdä nykyisin niin pitkiä? Nautin niin paljon enemmän lyhyistä! 2h ja 12min on tämän elokuvan kerto, jos joku alkoi sitä miettimään :)

Ehdottomasti näkemisen arvoinen elokuva jokaisesta suunnasta katsottuna!!


Arvosana: ★★★★★

KAIKKI KUVAT: GOOGLEN KUVAHAKU

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti