Se kuukausi meni jo!

torstai 1. elokuuta 2013

Ensimmäisenä: Mihis se heinäkuu oikein katosi?!? Vastahan se alkoi?!? Ei voi olla totta! Sadetta ja muutama hellepäivä, siitä oli heinäkuu tehty!

Jos huomenna (tänään) alkaa jo elokuu, niin se tarkoittaa muutamaa juttua:
- Mulla on synttärit ja ikäkriisi ihan liian lähellä!
- Mulla alkaa kohta ihka oikeat työt ja jännittää niin pirusti jo nyt!!!
- Mutta pääsen vihdoin ja viimein asumaan omillani ilman määräileviä vanhempia ja saan tehdä juuri sellaista ruokaa kuin ite tykkään!!
- Ja pääsee taas elämän rytmiin takaisin, rakastan arkirytmiä niin paljon! Ruokaa, liikuntaa jne..
- Huonoa tässä on se, että Rikulla alkaa koulu toisella paikkakunnalla, joten me ei nähdä ihan niin paljoa, kun haluaisin :(
- Ja Danalla alkaa kohta juoksut....


Onneksi olen hyvin sairastumisista huolimatta kerennyt paljon käymään salilla ja tällä viikolla treenit ovat sujuneet ennätyksellisen hyvin. päivällä tehty jalkatreeni suju niin loistokkaasti, etten päässyt kävellen autolle. Oli pakko huilia paikallaan melkein 20min.. Osu ja uppos!! :D

Erikoista tästä päivästä tekee se, että käytettiin Danaa koirapuistossa. Neiti nirppanokkaili, mutta muuten reissu suju oikein hyvin :) Olin jopa ihmisen näköinen, koska mulla oli peräti meikkiä!! Huomasin kyllä, että kulmat ja ripset kaipaavat uudistusta nopeasti, kuten nuo hiuksetkin..

Seuraavat treeni tavoitteetkin saivat selvyyttä, kun päätin siirtää bulkkaamista loka- tai marraskuulle! Eli toisin sanoen aloitan tuossa elokuussa dieetin (superin tai BC:n, en ole vielä päättäny) töiden alettua, teen aerobista ja käyn salilla. Poltan mahdollisimman tehokkaasti rasvaa eritoten keskikropasta. Sitten kun ilmat viilenee niin, etten enään kävele arkisin töihin, niin aloitan bulkkauksen, eli massakauden, eli lihaksen kasvattamisen! Seuraavaan tavoite välietappiin on vuosi aikaa, joten talvella kylmässä pakkasessa meen mielummin salille, kun kävelisin tunnin aerobisia.. Nyt jo tuli kylmä :D

Mutta olettehan kuulleet A BEAUTIFUL BODY HAASTEesta? Ihan mahtavaa, että median vääristynyttä naiskuvaa vastaan taistellaan yhdessä! Kuvia katsellessa ajattelin, etten halua koskaan tulla raskaaksi, mutta kaikki kuvan laittaneet ovat todella rohkeita! Eritoten raskaus tekee muutoksia kroppaan, mutta myös meidän "ei synnyttäneiden" pitäisi osata nauttia elämästä kropan ulkopuolella. Jos oma kroppa on ainoa huolenaihe tässä elämässä, niin jossain häätyy olla vikaa, jos ei näe positiivisia asioita ympärillään? Arpi tai makkara siellä täällä ei pitäisi maailmaa kaataa! :) 

Niin nuoret, kuin vanhatkin lukijat: Rakastaa itseänne juuri tuollaisena kuin olette! Jokainen ei ole missi syntyessää, eikä pidä ollakaan! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti