Treenin makua

keskiviikko 21. elokuuta 2013

Työpaikassani on yksi hyvä etu: Pääsen tutustumaan mitä mielenkiintoisiin paikkoihin. Vanhat museot on kivoja ja onhan se mukavampi oppia asioita etsimällä ja kokemalla, kuin luokassa istuen!

Mun pitäis myös joskus alkaa ehkä esittelemään tätä mun ja siskon asuntoa. On tämä niin kiva paikka, mutta en vaan voi sieltää meän olohuoneen tapettia. Osaako joku arvata, miksi? :D Ehkäpa huomisen suuren siivouksen jälkeen voisin vilauttaa tätä luukkua sitten enemmän :)

Kävin vihdoin hakemassa salille jäsenyyden ja samalla sain ohjausta maveen ja sen sellaisiin vaikeampiin liikkeisiin. PT sano olevansa tiukka ja suorasanainen, joten ajattelin otaa neuvot ihan avoimesti ilman loukkaantumista vastaan.


No mentiin, laitettiin 2x10kg kevyet kiekot ja siinä nostelin muutaman kerran. Ei mitään vikaa, tekniikka sujuu kuulemma ihan loistavasti! Pikkusen ihmettelin asiaa, mutta ei ole menny harjoittelu siis hukkaan! Toinen liike oli kyykky vapaalla tangolla, vihdoin hoksasin sen lopullisen riikeradan (pepun työnnön taakse!) ja pääsen melkein maahan saakka puhtaasti! Meinaa vaan lonkat vähän olla tiukat, joten nyt jos koskaan on pakko alkaa venyttelemään kunnolla!

Hyvää huomenta- liike meni hyvin, muutkin selkäliikkeet suju moitteetta. Pikkusenko olen tyytyväinen! Saliohjelmaa, muita ohjauksia ja henkilökohtaisempaa ruokapäiväkirjaa odotellessa. Motivaatio nousi kattoon saakka ja tästä ei ole suunta kuin parempaan! Tänään nappasin viimeisen karkkiherkun ja virallinen superin ohje on otsaan liimattuna huomisesta alkaen ilman yhtään lipsumista! Ennen joulua se -5kg ja kiitti moi rasvalle! :) Palaillaan kuvien kanssa sitten myöhemmässä vaiheessa, kunhan muutosta tapahtuu, alkukuvat otettu viikonloppuna :) KUN, ei JOS alkaa tapahtua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti