Iloa ja surua

maanantai 2. syyskuuta 2013

Tänään se tapahtui! Mun puhelin tippu ja päätti alkaa tekemään galaxy väristä- näyttöä. Voi että mulla niiiiiiiin vatuttaa maan syvältä! Tällä hetkellä näytöstä näkyy alareunasta vähän saunalahteen saakka ja joudun huomenna elämään puhelitonta elämää. Voi vieteri. Rikulla kävi samalla tavalla tuossa kesän alussa ja nyt sama ihanan 265e näytön vaihto edessä.

Toisaalta saan vähän vierotusta facebookista, instagramista ja bloggerista. Ja mun on pakko ottaa kameralla kuvia, koska kännykkä ei ole yksinkertaisesti edes saatavilla :D Nyt loppu peiliposet!

* MOKA, SE ON 85MM OBJEKTIIVI, EI 80MM!
Sen kunniaksi sainkin uuden objektiivin postissa! Tätä ihanuutta ollaan jo kuukausi odotettu ja vihdoin sain sen haettua kotiin! 

Kyseessä on siis käsitarkenteinen NIKON 35mm F/2.8 objektiivi. Vastaa normaalissa kamerassa 50mm linssiä ja tämä on ihanan laaja ja tarkka arkiseen käyttöön! Tällä saa otettua omista kasvoista kuvia (ihan ku haluaisin joka päivä poserata kameralle..) ja myöskin lähikuvaa yksityiskohtaisemmin tavaroista kuin tuolla kasivitosella. Kasivitosella taas saa otettua tiukempaa kuvaa kauempaa hyvällä syväterävyydellä, muista ihmisistä todella hyviä kuvia ja varmasti nämä kummatkin tulee olemaan kovassa käytössä. Vielä kun saisin uuden laajiksen ostettua (joku 12-18mm väliltä) niin kokoelma olisi perfect! Tuo vanha laajis alkaa olemaan jo elämää nähnyt (yli 10v vanha ja kulunut joka suuntaan..) ja valovoima loppuu kesken liian nopeasti pimeänä talvena.

Kiitos kuuluu Rikulle tästä yllätyksestä, oli mieluinen yllätys :) Pitää muuten esitellä tännekkin puolelle blogia mun kaikki valokuvaus tarvikkeet, joten niistä lyhkästä juttua tulossa :)

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia Danasta,ikävä teitä molempia.t.Tervolan "vanhukset".

    VastaaPoista