Pitkähihainen treenipaita

torstai 19. syyskuuta 2013
Juostessa käytetään pitkähihaisia paitoja, mutta ite tykkään käyttää myös salilla. Nimenomaan juurikin jalkapäivänä, jolloin käsille ei tule niin paljoa rasitusta ja meinaa olla "kylmä". Paisti tänään PT -ohjauksessa meinasin kuolla pitkähihasen kanssa :D


Cubuksen musta ihanuus on ollut enemmän kuin paras ostos ja oon käyttäny tuota niin paljon kuin mahdollista. Kuitenkin olen jo jonkin aikaa metsästänyt toista yksilöä ja Cubuksen lila versio olikin muuttunut malliltaa pitkäksi ja se oli ihan kamala päällä! Hyi. 

Nyt Nelly.com pelasti tällä ihanuudella ja kangas on ihanan kevyttä. Tarkoituksena oli löytää alle 30e paita, koska kalliimmat tulee sitten ostettua ajallaan.. ;)


Ollaan myös Kittilän vahvistusten kanssa (ja ehkä sisko) mukana Luhta 200tunnin haasteessa! Meillä on 43 päivää aikaa saada kasaan 200h liikuntaa ja sitten lähetään Ylläkselle juhlimaan voittoa ;) 

Hihi, ei nyt sentään, liikunnan ilollahan tässä mennään eteenpäin. :)

3 kommenttia:

 1. Hehs joo Annuki vois kyllä liittyä tuohon, niin saatas täyteen se... ;) Nimim. syötin just Emmalle suklaamuffinsseja, hups.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite meinas että vois tulla :) ja Emma prkl, 50e kiitos!! Tosin söin itekki keksin että jos se olis plusmiinus nolla nyt ;)

   Poista
  2. Niiin eikö teillä ollu että ei saa syyä karkkia. ;) Hehee.

   Poista