Puuvillaa kaappiin

sunnuntai 29. syyskuuta 2013
Palkkapäivä näkyy tilillä, ja oli tilillä... Ei nyt sentään! Peruspaitoja, mutta kaikki tulee varmasti päivittäiseen käyttöön!

Oikella oleva lilasininen paita on Cubuksen urheilupaita. Ihan kamala malli mun vartalolle ja meni palautukseen!
Ostoksiin kuului 2x alusvaatteita, 8kpl! En ole  ennen tiennytkään, että H&M:llä Divided ja normaalipuolen alusvaatteetkin ovat erit ja ne on puuvillasia

Lilahtavanpunainen peruspaita on H&M:ltä ja kuvan ottamisen jälkeen kävin nappaamassa vielä saman mallin valkoisen ja harmaan mukaan. Pehmeää ja mukavan tuntoinen paita päällä ja ihan täydellinen työvaate! Lauantaina töissä ollessa kokoajan hiplasin vaan omia hihoja, kun tuntui niin mukavalta päällä :) (Kuulostipa irstaalta, mutta harmi, että tuon mallin sesonki on mennyt jo! Olisin ostanut kaikki värit!)

Kuin myös kaikki C-paidat, eli Cubuksen 2x pitkähihainen ja 2x lyhyitä toppeja. Kaikista muista liikkeistä, missä kävin kokeilemassa saman tyylisiä paitoja, niin näissä oli paras hinta/laatusuhde. Ei liian ohuet, mutta kuitenkin vaadittua puuvillaa! Kuitenkin kävin vaihtamassa valkoisen harmaaseen väriin, koska H&M:n paita oli parempi :) Varsinkin topeissa huomasi mustan ja valkoisen olevan suosittuja ja niistä olikin koot loppuneet. Odotin myös värikkäämpää kokoeilaa, joku keltainen ja turkoosi paita olisi ihana omistaa :)

Puuvilla kunniaan! Olen alkanut panostamaan arkivaatteissa laatuun ja näissä kaikissa on ihana olla! Saa nähdä, meneekö seuraavastakin palkasta muutama euro puuvillaan :)

Eka ja viiminen kuva, jonka lisään äidin koneella: ihan kamalaa pixelimössöä paitin kautta.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti