Vielä kun pystyy käveleen

torstai 26. syyskuuta 2013

Sisällä, ulkona, yllä-alla, mulla sujuu liikunnan suhteen edelleen hyvin :) 

Eilen ja tänään on ollut kylmä tuuli ja lähemmäs nollan kelit ei naurata. Itkettää aamulla, kun puet koiran kanssa liian vähän vaatteita ja kun tulet töistä pyörällä, niin tulee hiki. Ei ole mukavaa tämä syksy, mutta onneksi kävin hakemassa syksyisiä vaatteita kotoa mukaan, niin voin kulkea muullakin takilla, kuin urheilu-henkisillä :D Vaikka viihdyn kyllä niissä parhaiten.

Uusi saliohjelma on antanut treenaamiseen uutta intoa. Vaikka liikkeet ovat tuttuja perusliikkeitä, niillä saa aikaan mahtavan treenin, kunhan tekniikka on kunnossa! Oli ihana käydä muutaman kerran päivittämässä "pt:llä" liikkeitä ja pientä hiomista tuli penkkiin, sumomaastavetoon ja syväkyykkyyn. Ja voi että vihaan kyykkäämistä, vaikka tänään se onnistui ilman mitään ongelmia! Siispä päätettiin lisätä tänään vielä yhden jalan kyykky mukaan. Saa nähdä, kävelenkö huomenna, pakko siis venytellä! :D


Aika hyvin on pysynyt n. 6h / viikko tahti ja siihen en lakse hyötyliikuntaa, jota harrastan Danan kanssa aamuin illoin. Töissä kävelen paljon ja joka päivä tähtään edelleen askelmittarilla yli 10 000 askeleeseen ja olen sen saavuttanut aina.

Vaikka ruokavalion päivällisen osuus on vähän hakuteillä, mutta kait tässä on kehitsytä tapahtunut? Ei ole salit menny ihan hukkaan :)


Hitsi vaan, jos viikonloppuna on hyvä sää, nii tämä tyttö painuu vaeltamaan vihdoin! Kaunein ruska on jo ohi, mutta 8km kävely ihanassa maisemassa silti kelpaa :)

4 kommenttia:

 1. Vitsit mikä haba! ;) Koska treffataan hanipöö? Ja meettekö Kätkävaaraan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kätkikseen mennään, eli teksasiin, mutta oon kotona sitten seuraavat kolme viikkoa ennen syysloman leviä ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. En ihan saa kiinni kommentin äänensävyä, mutta kiitos vau! :-)

   Poista