886 ajettua kilometriä

sunnuntai 27. lokakuuta 2013

En ole eläissäni pelännyt niin paljoa autolla ajamista, kuin viime torstaina. Ajelin ensin käymään vanhalla koululla kahvilla ja sitten moikkasin kaveria ja ihanaa Nada-koiruutta ennenkuin lähdin ajamaan 170kilometriä yksin jäistä tietä. Ensin tuli vain vettä ja sitten alijäähtynyttä vettä... Sehän tunnetusti kerää muutaman sentin jääkerroksen auton ympärille ja mua pelotti. Lopuksi alkoi tulemaan lunta... JA PALJON!

Törmäsin myös ystävääni poroon. Poro seisoi keskellä tietä ja päätin nopsaan, ettei 80km vaihdissa niin vaan aleta väistään ja sain auton nätisti menemään muutaman sentin päästä, mutta eipäs osunut! Siinä adrenaliinin virratessa tajusin hiljentää vauhtia reilusti ja 100m jälkeen poroja olikin kivasti 30kpl siinä tien vieressä.. Siinä vaiheessa kun sain napattua Rikut rattiin, aukaisin pullon ja olin pelkääjän paikalla koko lopun reissun!

Ensin ei tiedetty, missä meidän mökki on. Etsittiin puolisen tuntia, ennenkuin saatiin joku viisaampi puhelimella kiinni ja vihdoin päästiin majottautumaan iltaan.

Meidän mökki oli oikein soman iso kahdelle ihmiselle. Niin soma, että ensimmäisenä reissulla ulkona jäimmekin ulos hetkeksi. Meillä jäi nimittäin avaimet sisälle :D Onni onnettomuudessa ja kerettiin tehdä lumityöt ja sitten päästiin sisälle! Onneksi ei oltu pelkissä pyyhkeissä..


Seuraava päivä valkeni sumuisena ja isoja lumihiutaleita sadellen. Meillä oli tarkoituksena käydä tunturilla vaeltamassa, mutta tuo yllättävä lumi saikin kaikki suunnitelmat muuttumaan ja tuossa myräkässä kyllä ei edes mitään nähnyt. Se siitä hyvästä ideasta "Ku eihän siellä Levillä ole edes kaunista ruskaa tähän aikaan vuodesta.." Tuossa maisemassa maailma oli niin mustavalkoinen!

Päivä meni rennosti ottaen, romantisesti uunipizzaa syöden ja illalla kylpylään J&T yhdistelmän kanssa! Koska oli niin synkkää ja lumista, jatkettiin yöhön saakka mökillä kortteja pelaten ja myös oltiin Otsapokan-tyylisesti nimi-arvoitusta! Ihan huippu peli, joka varmaan jää meidän iltoihin tulevaisuudessakin! :)


Mukava syyslomaja vuosipäivä takana, huomenna paluu arkeen. En muista, koska viimeksi olen normaalia ruokaa syönyt ja töissä voi olla vähän pöllähtänyt olo! Huomenna kokkaillaan ja saleillaan koko loman edestä!

Mukavaa alkuviikkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti