Bonne pelastaa!

maanantai 7. lokakuuta 2013

Itse välttelen mahdollisimman paljon keinotekoisia makeutusaineita. (E-koodeja ja aspartaamia jne.) Sallin sitä nykyisin vain palautusjuomassa ja puddingissa(ja niistäkin haluan eroon!) Jos on pakko valita niin sitten käytän vain stevialla makeutetta

Miksi? Koska syömällä keinotekoisesti makeutettua ruokaa tai juomaa kiihdytän vaan mun sokeriholistin haluja saada sokeria makeutusaineen tilalle. Ja se tarkoittaa jatkuvaa makean himoa.

Olen pitkään metsästänyt kalorittomalle mehukeitolle korviketta ja nyt löysin sitä kaupasta! Bonne - Makeuttamaton, säilöntäaineeton, lisäaineeton ja ei lisättyä sokeria! Ja maistuu niin taivaallisen hyvälle :) Vaikka mehukeiton tarkoitus on olla kaloreissa nolla niin mielummin otan 53kaloria päivässä enemmän, kuin söisin aspartaamia makeanhimoa ruokkimassa :)

4 kommenttia:

 1. Sokerinhimosta kärsijä ilmoittautuu! Mulla se on sillain, että jos syön missään muodossa yhtään sokeria, niin sitä haluaa aina lisää, ja sitten sitä tulee myös syötyä. Eli käsite karkkipäivä-kerran-viikossa EI toimi. :D Mutta jos ottaa käyttöön sokerittoman ruokavalion (vhh!) niin ne himot loppuu ja jotkut viinirypäleetkin alkaa kelvata sokerin sijaan. Laadukkaan oloinen blogi, jäin seurailemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän vahvasti tuon tunteen! Samalla itsehillintää harjoitellessa. :)
   Tiiänki sut jennin kautta ja jarnonki tiiän! :)

   Poista
 2. Saako tuota ihan perus marketeista? Kiinnostuin, ja haluan ehottomasti testata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa! K-kaupoissa ainakin on ja ei ole kylmähyllyssä, mutta aina lähellä muita keittoja! Voin vannoa, ettei ekana pistä silmään ja tuo mun pullo on puoli litraa vaan! Huikkaa jos löytyy isompia! :)

   Poista