lauantai 19. lokakuuta 2013
VIIMEINEN PMMP <3 (ei anna mun lisätä otsikkoa?)


Eilinen perjantai jatkui aamu kolmeen saakka aamu kahdeksan heräämisestä huolimatta virkeänä. Töiden jälkeen juokin kauppoihin ja suoraan kotia kokkaamaan ruokaa koko porukalle. Pestokana maistui ja kupit tuhjeni, kuin myös lasit.

Puoli kympin aikoihin saavuttiin keikkapaikalle. Lämppärinä oli Pimeys, josta en ollut koskaan kuullutkaan (enkä nähnyt edes) ja Olavi Uusivirta, josta nähtiin kolme laulua. Jono oli Teatrialle mitä kamalin, mutta se liikkui todella nopeasti! Tuhannen kilometrin jonossa meni 20min, mutta vessajonossa sitten seuraavat 40min.. Onneksi jonotettiin, koska ei tarvinut PMMP:n esityksen aikana huolehtia vessahädästä!

Ja voih, keikka oli kyllä ihan mahtava! Seitsemäs kerta toden sanoo ja menee TOP3 -listan kärkeen! Mulla ahdistaa ihmispaljoudessa, mutta tällä kertaa en välittänyt siitä ja sain hyppiä ja pomppia niin paljon kuin halusin! Paitsi kiitokset sille ärsyttävälle ämmälle, joka tuli keikan lopussa mun eteen tielle tönimään, mulla teki mieli napata sitä kalloon, mutta olkoot! 


!! Äänet ei kannate olla täysilä, on meinaa lujalla :D !!!

 Kiitos PMMP, tulee ikävä <3


2 kommenttia: