J & L Salilla

torstai 17. lokakuuta 2013

Saleilua hyvässä seurassa. Eipä mulla muuta lisättävää ole tuosta sunnuntain sessiosta, jalkapäivä tekniikkaa harjotellen ja ihanaa saada välillä seuraa tyhjälle salille. :) Tietty kännykällä meni leikkimiseen ;)

Ainiinjoo, tapasin toisen lite treenaajan ja tehtiin samaa treeniä peräkkäin, mutta tämä treenaaja oli mies! Ihan hassu tunne oli! :)

Alkuviikosta olen joka aamu lähtenyt töihin kasiksi ja tullut kotiin vasta ysin aikoihin.. Olin sitten 13h työpäivässä tai shoppailemassa perheen kanssa!  Tänään vasta pääsin salille ja voi että mulla niin v*tutti koko homma, että alkulämmittelin 20min pyörällä ennen treeniä. Itse saleilu suju hyvin ja sitten iski taas laskukausi ja oli pakko polkea toiset 20min ennenku pystyin kotiin lähteen. Hirveä turvotus, huono-olo ja jäätävä väsymys. Jalkaprässissä 25kilon painon kanssa sähläsin kipeän mustelman käteen, joten sekös paransi päivää... Auts!

Alkaa pikkusen jo tuntumaan raskaalta olo, joten sana VIIKON LOMA on huomenna erittäin kova sana heti aamusta alkaen! Ja se tarkoittaa myös viikon lomaa arjesta ja muusta sen sellaisesta! Huomenna on se PMMP, joten lauantaina nautitaan huonosta olosta ja sunnuntaina vaihdetaan maisemia pohjoseen! :) Mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille! :)

4 kommenttia:

  1. Nautihan lomastasi, kuulostaa siltä että olet sen ansainnut! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin tässä on painettu töitä yhdeksän viikkoa koulumaailmassa, joten ansaittua on! :)

      Poista