Week 2

sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Nyt on taas yksi viikko takana. Ja onneksi se loppui. Mun pitää vissiin lopettaa tänne blogiin kirjoittamasta lauseita "sujuu niin hyvin", "ei mitään ongelmia" koska niiden jälkeen tulee kauhea laskukausi. Voitte siis kuvitella, miten viikonlopun syömiset ovat menneet ;) Itsekuri herkkujen suhteen on kyllä aikalailla nollassa, mutta liten mukainen ruoka menee hyvin! Hulluinta päiviltä tarttui mukaan jäätävä kasa 1€ mausteita, joilla saa ruokaan ihanaa vaihtelua. Myöskin valkuaispuuro on noussut omaksi suosikisi viikon aikana. Ja tuo annos on JÄÄTÄVÄ, mutta niin hyvää, että menee hetkessä alas! :)

Pakko myöntää vielä, että se mystinen mahakipukin selvisi.. Vähän noloakin sanoa, mutta kuka pöljä tekee normaalista puurosta minuuttipuuroa? Minä. Eli olen ihan tavallisia hiutaleita heittänyt keitetyn veden sekaan ja syönyt ja se itse puuro on vasta mahassa turvonnut ja aiheuttanut kipua muutaman tunnin ajan. Nyt kun olen tehnyt puuron kattilassa ja antanut kunnolla turvota niin vola, mahakipu poissa! Ja en ole syönyt mitään ylirasvaista. Joten se siitä mysteeristä :)


Lauantaina ei ollut tylsää, kun käytiin Jennin kanssa kävelemässä ja muutenkin höpöttelemässä kuulumisia. Tosin illalla sorruin juomaan kolme annosta alkoholi-mehujuomaa ja vielä salmiakkishotin päälle. Minä, joka ei koskaan juo :D Voin sanoa, että unettipa ihan pirusti illalla ja olin nukkumassa jo ennen 12. :)

Nyt hakemaan pyörää ja sitten lähemmä salille Jennin kanssa yhdessä. Jalkapäivä, ai heit juu.. :)

2 kommenttia:

  1. Löysin blogiisi tänään ja jäänkin heti seurailemaan :) Tsemppiä jatkoon! Tuo on kyllä totta ettei pitäisi höpistä ääneen että sujuu niin loistavasti :D Höpisin kaverilleni hetki sitten ettei polvi ole reistannut aikoihin, niin heti seuraavana päivänä alkoi kolme viikkoa kestäneet kivut, olisi pitänyt koputtaa puuta ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Pitäisi saada vaan itseä otettua kunnolla niskasta kiinni, että alkaisi tulosta tulemaan muuallekkin, kuin vaa'assa luvun nousua (huonossa merkityksessä!) ja sanoin töissä, etten ole vielä ollut kipeänä niin arvaas kuka sai sairaslomaa seuraavana päivänä.. Kyllä tästä vielä opitaan jotain! :D

      Poista