Lomalla viimeinkin!

maanantai 21. lokakuuta 2013

Ihanaa tiedostaa sellainen asia, että olen tietääkseni palkallisella lomalla elämäni ekan kerran! Vuppiduu! Pitihän sitä kuluttaa yksi lomapäivä menemällä Ikeaan! :)

Vaikka paikalla oli paljon porukkaa, niin tungosta ei ollut paljoa. Sain ostettua kaikkea tarpeellista, enkä mitään turhaa. Nyt saan keittiössä survoa ruokaa ja höyrystellä vihanneksia monessa astiassa yhtäaikaa :) Tietenkin Danaa piti muistella tuliaisella ja ostaa sille uusi kettuperhe muutaman pikkueläimen kanssa. (yht. seitsemän lelua..)


Mun veli on aikoinaan ostanut mummolan talon ja tällä hetkellä siellä on menossa täysremontti! Jännä nähdä, mitä muutosta tapahtuu ja kuinka tummat sävyt muuttuu vaaleiksi. Iski itelle hirmuinen sisustus kuume ja kamala ikävä Rovaniemelle. Kyllä, haluan muuttaa sinne takaisin nyt heti! Kerkesin kahdessa vuodessa niin tykästyä sinne kyläpahaseen, että kaipaan sitä ympäristöä ja ehdottomasti kuntosalia! Ehkäpä käyn piipahtamassa lomalla sielläpäin maailmaa, ken tietää.

Tuo uusi tietokone/tabletti teline tulee kohta käyttöön, kun lähden katsomaan Gossip girlsin jaksoja. :) En tunne kelloa tai herätyskelloa, pikkusenko mulla on ollut tätä tunnetta ikävä! Mukavaa viikkoa kaikille!

3 kommenttia:

 1. Heei, mikä tuon lävikkokattilan nimi/hinta on? Sekin varmaan iksusta. Mie tartteen juuust tuollasen kyllä kans :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. STABIL on tuon sarjan nimi ja viisaana hoksasin, että tuo kattilasysteemi on nimeltään pastaosa.. Hups. :D Mutta juu, hinta oli n.8e :) Tuo pieni höyrystinjuttu oli n.5e :)

   Poista
 2. Sisustus- ja Ikea-into nosteelee täälläkin päätään, mutta ensin pitäisi ehkä olla tähän joku suunnitelmakin :D

  VastaaPoista