Roikkumaan?

torstai 10. lokakuuta 2013

Sisko on ihana. Sillä on taas kasa vaatteita menossa myyntiin ja sain parhaat napattua päältä pois omaan kaappiin. Melkoinen kokoelmani mekkoja alkaa näyttämään pirun hyvätä, tosin käytän niitä varmaan kerran vuodessa..

Olen pitkään jo haaveillut farkkuisesta paidasta ja nyt sellainen nappas! Eikä se edes roiku pahasti mun päällä ja laitan sen kyllä PMMP:n keikalle päälle. :) Muita vaatteita esittelen sitten myöhemmin ja tavoitemekko löytyi myös. Se on niin ihana, että haluan mahtua siihen ensi keväänä täydellisesti!


Dana raukalla on juoksut ja en ole osannut antaa sille niin paljoa rakkautta kuin ruualle. Nuo nuudelit nimittäin vei mun sydämmen. Tämä viikko on ollut erittäin stressaava ja ollaan aiheutettu kaamosta niin töissä kuin kotona. Voin kertoa, että meidän tekemä pannari ei todellakaan ollut nuin hyvän näköisiä!

Mutta nyt höpinät hölinät pois ja kohti viimeistä työpäivää! Viikonloppu on pyhitetty kavereille ja omalle ajalle, ehkä tekstikin sujuu silloin paremmin? :)

p.s: Mihin saan salivaattet roikkumaan käytön jälkeen? En tarkoita hikisiä, vaan niitä kevyesti koiran lenkkeilyn jälkeen vielä käyttöön sopivia? Menkää kärkkäiselle, se pelastaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti