Takaisin arjessa!

maanantai 28. lokakuuta 2013
Vähän laiskasti oon merkinnyt liikkumisia.. :D Nyt yritän skarpata!
Loman jälkeen on ihana palata taas Liten ruuan ja rinta-hauis-vatsa treenin pariin! (viikko kolme siis starttaa käyntiin!) Enpäs muista, koska viimeksi olen treenannut täydellä salilla collareiden kanssa ja oli kyllä yllättävän mukavat. En laittais näitä jalkapäivänä, mutta käsipäivänä ne on oikein näpsäkät :)

Olen aina ihmetellyt sitä, miten jotkut kiinnittää toiseen niin paljon huomiota salilla. Kirjoitin äsken talteen pitkän pätkän, mikä mulla ärsyttää niin paljon, mutta en taida koskaan julkaista sitä tänne saakka. Se, että jos toisen kanssa juttelu kiinnostaa enemmän, kuin painojen nosto, niin mun mielestä voisi mennä kahvilaan mielummin jutelemaan. Odotin tänään PUOLITUNTIA eräälle matolle pääsyä, mutta kaksi tyttöä päättivät siinä "treenata" enemmänkin naurulihaksia, kuin mitään salilla tehtävää. Paras kuunneltu kommentti oli kyllä makoisa: "Kato nyt tuotaki tyttöä tuossa. (aka minua, koska salilla ei ollut ketään muuta naista) Enhän mä saa edes tommosta 10kilon painoa ylös! Lol, tommosia noin isoja painoja nostaa, eihän tuo ole yhtään naisellista. Se varmaan haluaa näyttää mieheltä."

Joo, tässä meikän lomapöhötys +4kiloa olossa näytänki enemmän Michelin-ukolta kuin mieheltä. :D

En sanoa asiasta yhtään enempää, antakaa ihmisten treenata tavallansa, mutta juoruilkaa muualla. Saleilu jää nyt hyötyliikunnaksi, koska nauttia seuraavat kolme päivää 13h työpäivistä! Nyt proteiinipannarin voimin nukkumaan ja nauttikaa tuosta tulevasta myrskystä! :/

5 kommenttia:

 1. Voi luojaaaaa kyllä nousi paineet päässä noista tytöistä :D JUURI tuollaista käytöstä tarkoitin sillon postauksessani!! Aina sanotaan että "älä kiinnitä huomiota, kyllä kaikki saa tehdä salilla mitä haluaa, ei saa suuttua jos joku vaan lässyttää" mutta tuo on ihan oikeasti todella vituttavaa. Ja vielä katsovat vinoon ihmisiä jotka oikeasti treenaavat eivätkä vain pölise turhia toisilleen ja nostele niitä kahen kilon puntteja näön vuoksi. Sellaisia pissiksiä saisi kalauttaa sillä kymmenen kilon painolla takaraivoon, saatana.

  Aaaah tämä aihe on kyllä niin tunteita riipivä! Kiitos ja anteeksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osasin oottaa tätä sun kommenttia ;) js voin sanoa, ettei tämä parivaljakko ollut ainoita! Toinen pari kyllä treenas, toinen lähentäjäkoneessa ja toinen loitontajakoneessa ja vaihto.. plus se tuijotuksen määrä oli jäätävä ja treeni kesti 20min.. terve!!

   Saa avautua, sitä kaivataan joskus! :D

   Poista
 2. Ja ne miehet jotka tulee neuvomaan "avutonta naista". Kylläpä ois kerrankin aamutuimaan tehny salilla mieli avautua yli-innokkaalle opastajalle, että suksis vaikka suolle, mutta onneksi mun aamu kuuden treenikaveri (entine 50v kehonrakentajamies) sitten tokas että "ollaan me hannan kans tässä vuojen aikana saatu reenit hyvin alulleen". hilijenipä seki kukkakeppi. ...kele!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D haha näin juuri. Meikä on niin vihanen vaan aina ettei kukaan uskaltais tulla sanoon mitään. :D

   Monesti miehet ja naiset kyllä osaa varata aika hyvin penkkejä, vaikka ei ite tarvis. Se ilme, kun kysyy onko vappaa :D

   Poista
 3. http://destinationgrowth.blogspot.fi/2013/10/7-kuvaa-kesasta-haaste.html

  Haastetta pukkaa. ;)

  VastaaPoista