Uusi herätys aamuun

keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Pikaisella selaamisella en löytänyt blogista kuvaa tästä mun aamujen pelastajasta, wake-up light herätyskellosta. Lamppuni on ostettu 2009 ja otin sen nyt uudestaan käyttöön muutaman vuoden tauon jälkeen.

Olen tykännyt lampusta ihan älyttömästi ja aamulla on mukava herätä virkeänä samalla kuunnellen NRJ:n aamupoikia. Kuitenkin olen muutamana aamuna huomannut huoneen olevan pimeä ja lampun vaihtamisen jälkeen tilanne muuttuu samaksi muutaman yön jälkeen. Ratkaisuna on se, että poltin on rikki, enkä ota sitä riskiä, että se syttyy tulemaan joku päivä. Valo siis välkkyy ja särisee jos lappua vääntää, eli itse lampuissa ei ole vikaa!


No marssin tänään Anttilaan ja vaihtoehtoja oli kaksi: Tästä mun lampusta uudempi ja nätimpi versio, joka makso 80e TAI puolet pienempi ja todella hieno lamppu, joka maksoi 70e. Päätin ottaa pienemmän ja marssin kassalle. Olin ihan häpi, kunnes huomasin kysyä, onko siinä radiota samassa. No eipäs ollut.

Takaisin miettimään, raaskinko maksaa lähes edellisen veroisesta 80e ja kuitenkin saisin sen kaivatun radion samalla. Etsiessä laatikkoja totesin, että ne on loppuneet ja marssin kaupasta ulos. 

Viiden minuutin jälkeen olin kuitenkin jo liikkeessä uudestaan etsimässä myyjän kassa lampun laatikkoa, koska hänen mukaansa niitä pitäisi ola vielä kaksi jäljellä. Aikaa meni noin 20min ja saan tietää, että vain pöydällä oleva mallikappale on ainoa vaihtoehto ostaa. Sen jälkeen meni toiset 20min, kun tälle mallikappaleelle metsästettiin laatikkoa ja lopulta totesin, että olkoot, otan sen tommosenaan! 


Kuitenkaan en alkanut maksamaan 80e siitä, että saan menettää tunnin liikkeeseen ja laatikottomana kantaa laitteen kotiin. Niinpä lähdin kassan kautta kotia 50e köyhempänä!

Tuplasti nopeampi, parempi ääninen ja kauniimpi herätyskello saa herättää minut huomenna töihin, toivottavasti virkeänä :)

6 kommenttia:

 1. Kuinka iso se on? Mietin jos tommoinen mahtuisi minun yöpöydälleni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korkea n. 26cm ja leveä n. 16cm. :) vähän iso on, mutta valo on todella hyvä! :)

   Poista
 2. Miulla on kans tuo sama, se on tosi hyvä! (ja tietty plussaa ulkonäöstä :P)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkonäkö on kyllä kohdallaan, verrattuna tuohon edelliseen malliin.. :D

   Poista
 3. Syttyy tulemaan? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka niin.. no voi se kävellä yöllä naaman päälle.. :-D

   Poista