7 Kuvaa kesältä - haaste

lauantai 2. marraskuuta 2013
Hassua ajatella näin joulun lähestyessä kesää, mutta ienmi heitti haasteen ja otan sen mielelläni vastaan! Eli tässä on seitsemän kuvan haaste mun kesästä :)


1. Viittomakeilen ohjaajan paperit ja työpaikka!

Valmistuin viittomakielen ohjaajaksi ja sain tiedon, että pääsin syksyllä aloittamaan ammattia vastaa työtä!! Vaikka olisin voinut jatkaa opiskelua vielä puolisen vuotta lisää, niin pakko myöntää tämän etuajassa valmistumisen olevan mitä parhain juttu!

Ei media-assarin papereiden saaminen ole koskaan ollut mitenkään hehkutettava juttu. Päivääkään en sen alan töitä ole tehnyt ja nyt saan tässä nykyisessä työssä olla myös kuvaus-editointi vastaava, eli kaksi ammattia yhdessä paketissa! Pikkusenko parasta!


2. Elämäni kunnossa!

Korostan sanaa OLIN. Tässä nähdään myös se, että kehitys loppuu tyytyväisyyteen. Olin silloin hirveän tyytyväinen itseeni ja sitten sallin enemmän herkkuja ja söin vapaammin.. No kuinkas sitten kävikään! Nyt voin vain haaveilla tuosta kunnosta, on nimittäin tullut kerättyä elokuusta alkaen ihan viime viikkoihin saakka +5kiloa puntariin (toivottavasti vähän edes lihasta) ja se mun poissa ollut pelastusrengas on ja pysyy nyt.. :D Kesällä sain aina aamuisin herätä pyykkilaudan kanssa! 

Kesällä en ihan joka paikkaan mennyt pyöräillen, mutta jaksoin silti käydä viikosta toiseen säännöllisesti 3-5 kertaa salilla.! Ilman tätä säännöllisyyttä olisin varmaan palannut loppukesästä takaisin +20kiloa olotilaan.. Hyi minua, onneksi tässä opimme kokoajan uutta ja viisastumme.


3. Uusi koti!

Inhosin matkalaukku elämää ja mökillä asumista niin paljon. Onneksi löydettiin tämä meidän ihana kolmio! Monen monta kämppää katottiin, mutta tämä se vei meidän kummankin sydämmen. Muutos muuttaa siskon kanssa saman katon alle oli myös suuri, mutta mun mielestä meillä sujuu oikein hyvin ja jos tästä joskus erille teille mennään, niin tulee varmasti avokkia ikävä! 


4. Ralle <3

Kesällä tuli serkkupoika pikku miestä nähtyä niin paljon, että nyt on hirmunen ikävä! Ensiviikolla nähdään! :)


5. Äidin leikkaus <3

Mamman selkä leikattiin ja olin hoitamassa kotia koko loppu kesän. Siinä yksi syy, miksi säännöllisyys elämässä meni penkin alle ja huoli toisesta oli liian suuri miettiäkseen itsekkäitä juttuja. Onneksi nyt on kaikki hyvin <3


6. Ne oikeat ystävät!

Mökkeilyä, extempore reissuja ja kikattavaa naurua. Siitä oli mun kesän kaverit tehty ja oli niin ihana muuttaa niitä lähemmäksi.  Tosin edelleen nähdään liian harvoin, mutta silti jaksetaan pitää yhtä vuodesta toiseen. Vaikka tulin lähemmäs kavereita, niin rakasta Rikua kauemmaksi muutin myös.. :(

Kuvassa olevan Jennin kanssa meillä on kohta viisivuotis päivä, pitäisköhän sitä juhlistaa jotenkin?? ;)


7. Better Bodies Camo -housut <3

Jottei menisi liian ikävöimiseksi, niin voisiko olla yhtään enempää materialistin hehkutusta ;) Elämäni kalleimmat ja parhaimmat salihousut, niitä en vaihtais mihinkään!

Oon vähän tylsä, enkä laita haastetta sen koommin kellekkään menemään, koska kaikki mahdollisuudet ovat tehneet tai saaneet haasteen jo :) Kaikki siis, jotka näkee tämän haastee: teidät on haastettu tekemään! :)

2 kommenttia:

  1. Tietenki meidän pitää juhlistaa tätä maagista viiden vuoden yhteiseloa!<3 Pitääpä alkaa miettimään, että miten. ;)

    VastaaPoista