Fitnesstukku tilaus

sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Muistatte varmaan, kun tilasin Fitnessgurusta kasan näytepakkauksia palautusjuomasta? Vain yksi niistä kahdeksastatoista eri mausta oli mieluisan makuinen ja tuskin jaksaisin juoda monta kuukautta Cappuccinon makuista palkkaria.

Tilasin kuumeisena yönä itselleni paketin, joka piti ottaa käyttöön vasta joulun jälkeen. Nyt mietinki, miksen aloittaisi heti?!? Tämä löllykkä ei enään katsele omaa pelastusrengastaan yhtään sekuntia ja Lite alkoi nyt vasta sujua mun kohdalla ongelmitta. En hekuta ettei putki katkea, mutta viikko ilman herkkuja ;)

Whey -100 vanilla on niin hyvää, että menee täysin herkusta! Se sisältää myös paljon hyviä aminohappoja, joten ei tarvitse erikseen niistä huolehtia. Samaisessa paketissa tuli muutama shakeri (ihan kun en omistaisi yhtään ennestään.. Taitaa olla nyt kymmenen kaapissa) ja alennuksen kera muutama lisäapu näin ennen joulua. Liteä jäljellä neljä viikkoa ja loppukiri aloitettu. Voimat kasvaa ja olo paranee, muttei kevene... No katsellaan sitä sitten viikon päästä uusiksi!

P.s Tasan kuukausi jouluaattoon!!! Sisko muutti meidän asunnon joulumaailmaksi.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti