Kukkuluuruu!

lauantai 2. marraskuuta 2013

Huhhu! Mistä huomaa, että ihminen on tiistaista alkaen käynyt kotona vain nukkumassa? Viikonloppuna maistuu uni! Tein mukavat 32 tuntia ylimmääräistä työtä kolmena iltana ja voi että nyt on ansaittu vähän levätä! 

En muista, olenko sanonut, mutta kävin viime viikon sunnuntaina uudistamassa hiuksia ja väri muuttui enemmän kupariseksi. Parhaiten näkee sävyn uni-kuvasta, mutta kaljua lukuunottamatta mitään suurta muutosta ei tapahtunut :) Nyt kasvatellaan!


Tänään pääsin ensimmäistä kertaa kauppaan sitten viime maanantain ja tarttuihan sitä putkirulla mukaan! 9e hinta ei ole paha tästä ihmeiden tekijästä, joka on auttanut tänään niskakivun hoitamisessa. Muutenkin rullaaminen on helppoa ja otan kyllä osaksi kehonhuolto rutiinia heti perus venyttelyn jälkeen. Suosittelen!

Toinen viikonlopun pelastaja on nämä Fastin uudet Snacksit! Yksi kourallinen riitti mun makeanhimojen kadottamiseen ja keskimmäinen maku päätyi lemppariksi. BBQ oli myös hyvää, mutta paprika oli liian tavallisen makuinen. Tuolla ne kaapissa odottaa pienissä pusseissa, jos alkaa joku päivä haluttamaan herkkuja.. Niin kuin aina viikonloppuisin tuppaa käymään. (arjen säännöllisyys puuttuu..) :/ Kaverit hei, saa tulla maisteleen! :)

Toin meille kotia Soodastreamin käyttöön ja nyt olen makeanhimoa kartottanut vishyllä tai makukuplajuomalla. Nyt sisko yllärinä nappasi kaupasta myös kahvikoneen mukaan! Nescafe Dolce Gusto oli huimassa tarjouksessa ja tyylikäs valkoinen tulee koristamaan meille Moccamasterin tilalle. Juodaan niin vähän oikeaa kahvia, että sillon tällöin makukahvin tekeminen on aika nannaa! :)

Nyt kun työn kiireet alkaa hellittämään, niin tekstejä ilmestyy tiheämpään tahtiin. Huomenna onkin kuvauspäivä, että saan kasattua monta kuvaa kerralla ja ja.. No näettepä sitten :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti