Maailman paras krapula päivä!

sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Tsao! Muistinpas kuvata tän afron ennen pikkujouluihin menoa! Teemana oli 80-luku ja hengessä olin mukana, vaikka monen monta kriisiä olikin. Loppujen lopuksi menin vaan sinne jakulla, pitsipaidalla ja mustilla housuilla. Mielestäni asu oli onnistunut, koska se oli sitten loppuiltaa ajateltuna ihan käytännöllinen asia ja kävellen keskustaan ei tarvinut jäätyä :)

Työpaikan ruokasali oli muutettu ihanan tunnelmalliseksi ja siellä oli poppari- ja hattarakone! Kuin siistiä? Livebändi soitti musiikkia ja varmasti jokaisella oli hauskaa. Mukava oli myös tutustua työkavereihin paremmin ja kotona olin nukkumassa noin puoli neljä!

Kiitos hirmusesti koko porukalle, oli mukavaa ja tietääpähän ostaa seuraaviin juhliinki lipun! :)


Parasta tässä on se, etten hakenut ruokaa illan jälkeen ja aamulla pystyin syömään ihan tavallisen aamupalan! Olo oli ihan normaali, joten sekin kertoo onnistuneesta illasta! :) Kaverin kanssa pääsin kahville ihan ihmisten aikoihin ja menin suoraan salille! Vielä parempaa tässä on se, että vedin ihan ok hyvän jalkatreenin (vihaan sitä, niin en voi sanoa hyväksi ;P) ja jalkaprässissä painoa oli peräti 150 kiloa! Välillä tuntuu, etten osaa laittaa tarpeeksi painoja yksin, pitäis saada joku treenaan mun kanssa, että on varmistaja vieressä! Toisaalta ei aikaisemmin 12-15 toistoilla ole voinut edes olla näin isoilla painoilla! (Teen nyt 5-8 toistoa.)

Tai sitten syynä oli nuo BetterBodiesin "uudet housut", jotka sain siskolta vaivihkaa vaihdettua itselleni. Ne pinkit vähän meinaa puristaa (kiitos lisäkilojen) joten on kivempi treenata vähän löysemmissä housuissa ja nämä tuntuu siltä, ettei housuja olisi.. :) Toki olisin masentunut entistä pahemmin, koska kanssa treenaajalla oli kyseiset pinkit jalassa ja voi tsiisus kuin hyvältä ne hällä näytti!

Huomenna menen heti aamusta tekemään selkä-takareisi-vatsa treenin ja sitten onkin luvassa siivouksen lisäksi vain oleskelua hyvän kirjan kanssa! :) Mukavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti