Toimistohommia ja varkaita

torstai 7. marraskuuta 2013

Työmyyrä täällä ilmottautuu! Myyrän lokero on niin paljon papereita täynnä, että piti vallata toinen lokero itselle.. Hupsista keikkaa, kuinka tässä näin kävi? Huomenna tulee viikko täyteen täyspäiväistä työskentelyä ja osa-aikasena oli niin paljon enemmän aikaa kuin nykyisin. En halua tehdä muuta kuin mennä töihin (koska tykkään mun työstä nii paljon) ja töiden jälkeen vaan salin kautta kotia. 

Jos on saliton päivä, niin sitten kulutan aikaani shoppaillen kaikkea turhaa, kuten tuo yllä näkyvä urheilupaita! Nyt kolmen pitkähihaisen omistajana häätyy sanoa, että tämä uusin on kyllä kevyin ja kaikista parhaimman tuntonen käytössä! Ja kokoa xs...


Turhaa ei ole se, että kävin vihdoin hakemassa bussikortin. Vaikka on vielä ollut mahdollista mennä pyörällä töihin, niin pakko sanoa, että onni onnettomuudessa. Olis voinut tiistai aamuna olla v-käyrät korkealla.

Sisko oli ihmetellyt maanantain työpäivän jälkeen, miksi meidän pyörä on käännetty väärinpäin? Pyörät osoittivat taivaaseen ja se seisontatuki jalka oli taivutettu ympäri.. Pyörällä ei siis voinut polkea, koska se oli väännetty lukkoon.. Kuka oikein kehtaa tehdä moista? 

Siinä kaksi raavasta naista sitten kääntää pyörän ja alka vääntään sitä hemmetin jalasta pois sieltä edestä ja tarvittiin siihen naapurin miehen apua. Kaiken kukkuraksi rikottiin pyörän avain lukkoon ja vaihtoehtona on ottaa keväällä rautakanki käyttöön.. Pyörät varastoon ja bussilla kuljemme tästä hetkestä alkaen.

Mutta ois vaikka mielummin varastanut sen, kun rikkonut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti