Dementikon unelma!

tiistai 17. joulukuuta 2013

Pikaiset moit! Viime viikko oli kevyt liikunnan suhteen, enkä käynyt kertaakaan salilla! Ainoat liikunnat oli työpaikalle kävelyä liukkaalla kelillä. Eilen (ma) menin salille ja pikkusenko liikunta tekee ihmiskeholle hyvää. Viime viikonlopun koin unettomuutta aika paljon ja unirytmi kääntyi ihan sekaisin. Nyt eilen kun kävin kokeilemassa salilla tän kipeän olkapään kanssa (Kyllä, solisluun alla hermokipu senkun yltyy ja jatkuu entistä pahempana..) ja illalla kotiin mennessä nukahdin klo 19.00. Tänään olo on ollutkin virkeä 12h yöunien jälkeen, mutta tuo olkapää ihmetyttää. 

Sisko hieroi eilen varovasti hartiat ja ne oli kuulemma aika pahasti jumissa. Mutta aamulla mun päähän oli ilmestyny patti, joka säteili kipua. Käden nostaessa ylös puutuu pikkusormi tunnottomaksi. Saa nähä, joutuuko tässä piikille ennen joululomaa!


Mun piti tänään olla ostelemassa joululahjoja muille, mutta miten sitä aina eksyykään ostamaan itselleen jotain.. Tänään viimein löysin kauan kadoksissa olleen magneettitaulun. Tai musta tuntuu, että toin työpaikan taulun kotia, mutta olen tuollaista metsästänyt jo pitkään! Clas ohlsonilla 15e tussi/magneettitauluun saan merkitä kaikki tärkeät menot ja nyt myös tammikuun tavoitteet on sinne merkitty helposti katsottavaksi :) 

4 kommenttia:

 1. Öööö patti päässä mikä säteilee kipua?! Ei kuulosta niinku yhtään huolestuttavalta D:

  VastaaPoista
 2. Äkkiä lääkäriin siitä!

  Mullaki oli viime viikolla kevyempi saliviikko. Ensin morkkistelin sitä mutta jaksaapahan taas uudella innolla tämän viikon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko mennä, ei tätä kipua kestä enään hullukaan :( Taitaa olla mun tän vuoden salit treenattu :(

   Poista