Suoraa, kiharaa, mitä vaan!

keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Nyt on yksi joululahja lunastettu! Remington silk ultimate styler on ollut mielessä siitä saakka, kun myin oman tikkuni pois viime syksynä.. Eiku siis siitä saakka, kun tämän kaupassa huomasin! Hinta kirpaisi aika pahasti, Stokmannilla ihanuus maksoi 69e, joten olen odottanut oikeaa hetkeä sen hankkimiseen. Parasta on kuitenkin se, että koko laitteella on takuuta VIISI VUOTTA! Ei tarvitse pelätä sen rikkoutumista! :)

Tällä on mahdollisuu tehdä suurta kiharaa tai pienempää, joten tämä on monikäyttöinen. Kiharmiten kulmalla pystyy hyvin määrää, minkä kokoista lainetta tulee, joten paljon tällä sai aikaan, kun testailin :) Hihii, tämä tohelokin osaa tällä tehdä laineita, vaikka harjoitusta vaatiikin! 

Tällä voi myös suoristaa, joten reissuun ei tarvitse ottaa monen montaa laitetta mukaan, kun pärjään yhdellä. Alla kuvasarja siitä, miltä mun hamppuhiukset näyttää hiusten kuivaamisen jälkeen ja kuinka paljon tämän käyttö siloitti niitä siedettävälle tasolle. Tosin ette te siitä selvää saa, mutta voi kuvitella ;)

Aaw, jos laitteeseen voi rakastua, niin olen syvässä kuopassa juuri nyt <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti