Warm bodies -elokuva

torstai 5. joulukuuta 2013

KUVA: GOOGLEN KUVAHAKU
Lukeminen omalla vastuulla. ;)

Tykkään lukea arvosteluja, ennen kuin alan katsomaan elokuvaa. Sellainen elokuva, mikä mulla kiinnostaa trailerin ja kerronnan perusteella, on yleensä ollut huono. Kommentti Iltalehden sivulla sai minut ihan varmistumaan siitä, että Warm Bodies on  ihan täyttä kuraa.

"Karamellinmakuinen kalmakomedia sopii parhaiten niille, jotka eivät ole ikinä kuulleetkaan ohjaajalegendasta George A. Romero, tai niille, joiden mielestä Twilight-teinisaippuadraamat ovat ihan oikeasti vampyyrielokuvia. Muiden kannattaa pysyä tästä pelleilystä kaukana."

Eihan tuota selkeämmin yhdellä tähdellä voisi sanoa. Joku varmaan muistaa, kuinka haukuin kaikki Twilight-elokuvat maan alimpaan hemmettiin ja sitten tykkäsin ja sitten taas vihasin. Silti niitä tulee aina sillon tällöin katsottua uudelleen. Se eniten mättäävä asia on näyttelijät. Vampyyreitä näkyy siellä ja täällä ja tuolla.. Hohhoijaa..

En ensin osannut olla mitään mieltä siitä, että Skinssin huumeita vetävä ja biletystä rakastava hahmo alkaa leikkiä zombia. Zombi-rakkaus kompoja on, Walking dead on mun ehdoton suosikki, joten mitä odottaa joltain kopiolta? Elokuvan ensimmäisen 5min jälkeen olin myyty. Ajattelin, että tää on pakko katsoa loppuun.

KUVA: GOOGLEN KUVAHAKU
KUVA: GOOGLEN KUVAHAKU
Hyvä, että katsoin! Elokuva yllätti mut tarinalla, jonka olin kuvitellut ihan eriksi! Semmosta AHAA-elämystä ei tullut, mutta tiedättekös: Joskus vaan tulee hyvä olo, kun saa elokuvan katsottua loppuun ihman, että seuraa kelloa tai tarvitsee jääkaapilla kuluttaa aikaa, eikä jää mitään tärkeää edes huomaamatta. Mitä nyt välillä katselin näyttelijöiden maskeerauksia ja maisemia, mutta aika hurahti nopeasti :)

Jos tulevaisuudessa on yhteinen elokuva hellun kanssa ja on sun vuoro valita joku, niin tämä on ihan hyvä vaihtoehto. Ei liika tyttömäistä lässyä, mutta ehkä hellut voi ottaa kiinni tiukemmin pelottavissa kohdissa ;)

Arvosana: ★★★½ / 5

Katsomisen arvoinen elokuva, meikä tykkäs! :)

KUVA: GOOGLEN KUVAHAKU

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti