Aina mukana kaikkialla!

sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Mun Olympus sai vihdoin perheen kasaan, kun kolme viikkoa sitten tilatut tavarat saapui kotiin! Kameralaukku! Vihdoin omistan tyylikkään laukun, jota voin huoletta kuljettaa mukana ilman, että se herättää liikaa huomiota! Vaihdoin vielä siihen H&M:n laukusta hihna, joten se muuttui astetta uskottavammaksi. Koko on ihan pikkusen isompi kuin mitä luulin, mutta eilisiin juhliin sain tungettua kaiken tarpeellisen mukaan, joten koko on juuri soppeli!

Piti sitä alkaa hifistelemään ja ostin uuden objektiivin. Tällä saa hyvin kuvattua niin henkilöitä kuin kynsilakkoja ja tämän mahtava valoisuus auttaa pimeinä aikoina kuvaamaan sisällä. Nyt on jokaiseen tilanteeseen sopiva objektiivi, vaikka vähän tilaa ympärilleen vaatii :)

Kolmantena odotin eniten tuota kameran hihnaa! En koskaan käytä sitä kaulahihnaa, joten kameran turvallisuutta ajatellen ostin sitten tuon ja se on todettu juuri sopivaksi! Pieni kamera ja pieni hiha= söpöä <3

P.S Tänään se vuokraemäntä ilmoitti myyvänsä tämän asunnon, joten olen tässä koko päivän tuhlannut elämästäni uusien asuntojen metsätykseen. Ei toki viime viikolla saatu just siivottua joulu pois ja laitettua asuntoa uuteen järjestykseen... Kysymys kuuluu: Jäädäänkä vielä kaupungin alueelle vai muutammako kauemmas? Kolme kuukautta aikaa muuttaa, siinä vasta pulka. Ärsyttää ihan triplasti! MIE ROMAHAN!

2 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä siro kameralaukuksi, aika ovela päähänpisto tuunata hihnalla tuo :D

  Kyllä mä teinä jäisin kaupunkiin! Itselläkin olisi hinku lähemmäs keskustaa, täältä kun on ärsyttävä lähteä mihinkään suuntaan kun on pitkät matkat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidetaan kans tyytyä kaupunkiin, tosin ei ihan keskustaan ja Meritoppila kuulostaa kans houkuttelevalta! Saa nähä mitä tästä tulee :/

   Poista