Balance Smoothie

keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Kylläpäs arkeen palaaminen on tuntunut raskaalta. Odotin sen olevan kevyttä, mutta heti sitä on päässyt rytmiin ja olen peräti käynyt kyläilemässä kaverilla ja saatiin siskon kanssa asuntokin siistiksi! :) Mun huoneessa tapahtu muutoksia, eikä tarvitse enään kuunnella natisevaa sänkyä kylkeä käännettäessä, kun jalat heitti mäkeen!

Leaderin Balance Smoothie pääsi myös testiin. Edelliset kaksi makua antoi täysin päinvastaiset tulokset ja kaksi seuraavaa ei enään hirveästi ole innostanut.


"Banaani-mansikka-gojimarja-mustikka-omena-superfoodjauhe. Laktoositon, gluteeniton, makeuttamaton, hiivaton ja lisäaineeton. Ei sisällä ainesosia soijasta, maidosta, vehnästä, rukiista eikä kaurasta. 1 annos sisältää 177kaloria. Mukana on paljon vitamiineja ja kivennäisaineita."


Juoma oli maailman epämiellyttävimmän väristä (ruskehtavan lilaa) ja maku oli vähän "teollinen". Ei siis mikään yllätys ja sain juotua juoman alas ilman suurempia ongelmia. Parempaa tämä oli kuin raakakaakao, mutta en silti haluaisi tätä juoda heti uudestaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti