Henkka Maukka

tiistai 14. tammikuuta 2014

Tulin joululomalta kotia ja mulla odotti H&M:n paketti siellä. En muistanut koko paketin olemassaoloa, koska lupasin olla shoppailematta mitään turhaa itselleni ennen ulkomaan reissua. Vahinko oli tapahtunut ja maksettu, joten ei sitä kamalasti voinut enään palauttaa :)

Nyt kovasti haluttais mennä jo seuraavaan kesään, kun tämä ihastuttava sininen maksihame läpinäkyvällä kankaalla odottaa mua malttavattomana kaapissa! Myös "pikkumusta" mekko pääsee odottelemaan kesän rientoja.

Pikkulaukuista kun on aina pulaa, niin nyt se asia on korjattu. Kultainen laukku kultaisilla koristeilla ei voisi olla yhtään överimpi mustaan asuun! Koko on juuri soppeli ja överi kultainen kaulakoru myös on ihana! :) Alennuksesta tarttui mukaan kultainen kaulakoru laatoilla ja hopeinen koru, josta otin muutaman ketjun pois häiritsemästä. Eiköhän nuo kaulakorut hetkeksi riitä! :)

Lupailin, etten urheiluvaatteisiin koske, mutta alennuksesta löytyi muutama toppi. Mulla oin muutamat urheiluliivit, joissa on paksut rinkat ja ne painaa juuri sen verran hartioita, että olo on epämukava. Ohuilla rinkoilla on siis käyttöä :)


Mulla oli muutama korusetti valmiina ilman käsikoruja ja nyt löysin niihin täydennystä viimein! Tumman harmaat kimaletee kivasti mun kivikorujen kanssa ja helmikoruille on aina käyttöä. Kultaiset tippakorvikset ostin aikaisemman laattakorun kaveriksi.

Nuo kahdet samalaiset korvakorut on ostettu VILAn alennuksesta. Korujen yhteinen hinta oli 20e, mutta alennuksen jälkeen hintaa oli 5e. Ei paha, pieni "inkkari vivahde" lisä asuun ja samat korvikset on keikkunu VOF:n Miran korvissa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti